Radu Almăşan de la Bosquito, prima apariţie alături de a doua soţie. Cine este Mădălina şi cu ce se ocupă FOTO

Radu Almășan s-a afișat pentru prima dată în public cu soția lui, Mădălina, cu ocazia zilei de naștere a lui Ovidiu Lipan Țăndărică. Solistul de la trupa Bosquito s-a însurat din nou, la opt ani de la divorţul de prima nevastă.

06 feb. 2023, 15:10

Radu Almăşan de la Bosquito, prima apariţie alături de a doua soţie. Artistul a participat alături de Mădălina la evenimentul organizat la un restaurant renumit din cartierul Militari. „Dacă nu era vorba de Țăndă, nici nu veneam. Ne-am mai retras din lumina reflectoarelor, împingem în față cântecele noastre. Mi-am refăcut viața, mi-am schimbat statutul. M-am recăsătorit, dar nu asta este important, ci muzica noastră și ceea ce facem noi pentru fani. Ne dorim ca piesele noastre să ajungă în continuare la sufletul lor”, a declarat Radu Almășan pentru Viva!.

Mădălina, soşia artistului, este originară din Vaslui şi a aboslvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti. Cei doi s-au căsătorit pe 28 iulie 2022.

Citeşte şi: Oana Roman, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Marius Elisei. „Eu am trăit ani de zile un abuz!”

Acesta a locuit o perioadă în SUA și consideră anii petrecuți acolo drept o mare experiență de viață: „America a fost experiența vieții mele. Le recomand tuturor să meargă și să trăiască acolo. Își vor schimba perspectiva”.

Citeşte şi: Doina Teodoru a făcut-o praf pe Monica Gabor. „De ce umblaţi cu boşorogi? Nu vă e ruşine să luaţi bani de la bătrâni?”

Radu Almășan, și-a refăcut viața și s-a căsătorit pentru a doua oară la opt ani de la divorțul de prima lui soție, Delia. Cei doi au avut o relație de lungă durată, care începuse încă din liceu, s-au mutat pentru o periodă de cinci ani în America, dar au ajuns la divorț!