Solistul trupei Bosquito, probleme grave de sănătate. Cu ce boală se confruntă Radu Almășan

Radu Almășan nu mai are nevoie de introducere, el fiind cunoscut pentru nenumăratele piese de succes ale formației Bosquito, pe care o conduce în calitate de compozitor și solist vocal, încă din 1999. În prezent, Radu Almășan de la Bosquito se confruntă cu probleme la inimă!

12 feb. 2024, 23:50
Solistul trupei Bosquito, probleme grave de sănătate. Cu ce boală se confruntă Radu Almășan

Radu Almășan nu are nevoie de nicio descriere, fiind cunoscut de toată lumea pentru activitatea sa în trupa Bosquito, pe care o conduce, în calitate de compozitor și solist vocal, încă de la înființarea sa din anul 1999.

Citește și Probleme grave de sănătate pentru Mellina. Artista a mers la zeci de medici, dar n-a primit un diagnostic exact: „Poate sunt nebună”

Radu Almășan a cunoscut succesul o bună perioadă, însă acum lucrurile nu sunt tocmai roz pentru el.

Solistul a fost destul de discret cu viața lui privată până acum, însă recent a dezvăluit că nu stă foarte bine la capitolul sănătate.

Astfel că, după ultima vizită la medici, acesta a aflat că are o serie de probleme cu inima, ceea ce l-a întristat și l-a pus pe gânduri.

”Mi-a căzut cerul în cap”

Medicii i-au spus recent că are probleme congenitale la inimă, iar artistul a mărturisit că nu a primit deloc ușor această veste, mai ales că problema nu se poate rezolva prin sport sau alimentație sănătoasă.

„Când am fost la vizita medicală mi-a căzut cerul în cap pentru că mi-au descoperit niște probleme congenitale la inimă. Mi-au spus că nu se poate sub nicio formă cu sport sau alte chestii și în momentul ăla s-a rupt ceva”, a declarat Radu Almășan în cadrul podcastului ”Vreau să știu”.

Chiar dacă a primit acest diagnostic dur de la medici, Radu Almășan pare încrezător, mai ales pentru că știe faptul că tratamentele pe care le ia în acest sens sunt unele bune, care să-i țină problemele de sănătate sub control.

În urmă cu mai mult timp, Radu Almășan a vorbit despre kilogramele în plus cu care s-a confruntat de-a lungul anilor, încă din copilărie chiar.

„Am ținut 800 de diete încă de când eram foarte tânăr și foarte slab, pentru că am avut predispoziția aceasta de copil și nu știu exact de ce este așa metabolismul meu, dar asta e. Nu sunt în măsură să dau detalii sau să sfătuiesc pe cineva ce să facă.

Citește și Cristina Spătar a ajuns de urgență la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta: ”Nu mă simt foarte bine”

Mai ales că îmi este foarte greu mie să mă prind ce trebuie să fac eu, cum aș putea să îmi permit să spun altcuiva?”, a declarat pentru viva.ro, Radu Almășan de la trupa Bosquito.