Radu Banciu a desființat două legende ale fotbalului românesc: „Era un pomanagiu, parșiv, cum e și în viața de zi cu zi”

Radu Banciu, realizatorul emisiunii Fotbal All-inclusive, de la Prima TV, i-a desființat pe doi dintre cei mai importanți atacanți din istoria României.

20 apr. 2023, 17:50
Radu Banciu a desființat două legende ale fotbalului românesc: „Era un pomanagiu, parșiv, cum e și în viața de zi cu zi”

Radu Banciu, cunoscut pentru reacțiile sale acide, și-a exprimat opinia sinceră despre doi dintre cei mai importanți atacanți din istoria României.

Pus să aleagă între Rodion Cămătaru și Victor Pițurcă, golgheterii Diviziei A în anii ’80, jurnalistul i-a desființat pe amândoi, spunând despre aceștia că au fost doi forbaliști mediocri.

Citește și: Radu Banciu l-a distrus pe Lionel Messi. „E un rebut, un nenorocit, un jucător oarecare, el pe teren e zero!” VIDEO

„Nu a fost niciunul bun. Amândoi au fost niște fotbaliști modești. Mie, de exemplu, nu mi-a plăcut niciodată Cămătaru, nu știa fotbal, dar profita de calitățile lui. Era mare așa… o combinație ceva, de-asta nereușită, între Haaland și Zlatan Ibrahimovic ca fizic, dar era tăpălăgos așa, prostănac. Pițurcă era un pomanagiu, parșiv, cum e și în viața de zi cu zi”, a spus Radu Banciu despre aceștia, potrivit prosport.ro.

Citește și: VIDEO Radu Banciu, amendă RECORD pentru o declaraţie INCREDIBILĂ: „99% din femeile pe care le-am cunoscut îşi doreau să le mai şi plesneşti din când în când”

Reacția acestuia nu este deloc una șocantă, întrucât de-a lungul timpului, a avut mai multe astfel de opinii și despre alte personaje din sport.

Radu Banciu îl distruge pe Lionel Messi

Jurnalistul i-a făcut o caracterizare dură starului argentinian, după prestațiile neconvingătoare în tricoul lui PSG.

„Messi este un nenorocit, aşa cum a fost toată viaţa lui! Discuţia lui de întoarcere la Barcelona este una falsă, pentru că dacă el ar fi vrut să vină, le spunea clar (n.r. oficialilor de la Barcelona) mi-aţi dat 550 de milioane v-am ruinat o dată, am onoarea asta, măcar atât, încât să nu vă mai ruinez şi a doua oară. Eu ştiu foarte bine cine sunteţi voi, voi ştiţi foarte bine cine sunt eu, haideţi să ne înţelegem pe nimic, vin îmi daţi cât vreţi voi şi mai joc doi ani, că el oricum are 36 de ani”, a spus Radu Banciu.