Radu Banciu, încă un atac la adresa Ioanei Cosma şi a lui Mihai Mironică. „Ei nu mai aveau conștiință profesională” VIDEO

Radu Banciu, realizator şi prezentator la Prima Sport şi Prima News, a lansat un nou atac la adresa jurnaliştilor sportivi Ioana Cosma şi Mihai Mironică, a căror emisiune de la Pro Arena, "Ora exactă în sport", a fost anulată.

07 feb. 2023, 15:53
Radu Banciu, încă un atac la adresa Ioanei Cosma şi a lui Mihai Mironică. „Ei nu mai aveau conștiință profesională” VIDEO
Radu Banciu, încă un atac la adresa Ioanei Cosma şi a lui Mihai Mironică. "Ei nu mai aveau conștiință profesională"

Radu Banciu, încă un atac la adresa Ioanei Cosma şi a lui Mihai Mironică. Controversatul jurnalist a spus despre cei doi că nu și-au făcut datoria în meseria lor.

Citeşte şi: Radu Banciu şterge pe jos cu Simona Halep: „Cea mai mare ruşine e să fii prins dopat! Într-o ţară normală o rădeai din palmares!”

„Ei nu mai aveau conștiință profesională, nici Mironică, nici Ioana Cosma. Ei chiar credeau că ce fac acolo, fac bine. E trist, dar de multe ori se întâmpla asta în viața oamenilor mărunți, să nu își dea seama cand fac prostii. Am citit ce a scris Ioana Cosma la despărțire, de ca și cum ar fi făcut ceva bine. Nu, ea nu a făcut ceea ce trebuia și nu și-a îndeplinit condiția de gazetar. Eu cât am fost acolo trei ani ea nu a reușit să pună o întrebare care să contrazică pe cineva, o întrebare care să deranjeze, să reprezinte presa. Ea doar se punea bine cu toată lumea, nu era contondentă cu nimic pe post. Și pe Mironică, dacă îl lăsai singur în platou nu deranja pe nimeni acolo”, a spus Radu Banciu în emisiunea sa de la Prima Sport.

Citeşte şi: Radu Banciu, atac dezlănţuit la adresa lui Gică Hagi: „E bâtă ca antrenor. Ar fi o dramă ca aceşti oameni să conducă Naţionala”

„Eu am făcut emisiuni memorabile acolo, știți cum se uita Ioana Cosma la mine acolo? Nu îi venea să creadă ce puteam spune la televizor că îi stricam ploile. Am trăit momente jenante pentru un jurnalist onest. Avea multe atuuuri, dar profesionalismul și competența în domeniu nu le avea. Altfel, era o persoană drăguță, interesantă, dar nu pe post. Toată lumea ieșea cu Ioana Cosma dacă putea la o înghețată sau prăjitură, dar nu să ai emisiuni cu ea, ăsta nu e jurnalism”, a mai adăugat Radu Banciu.

După plecarea de la Pro Arena, Mihai Mironică a ajuns la Pro Sport, unde va realiza şi prezenta emisiunea Pro Sport LIVE, iar Ioana Cosma se află în negocieri cu Prima TV, dar nu pentru un post pe domeniul sportiv.