Radu Banciu, atac devastator la adresa lui Laszlo Boloni. „E un tip greţos ca om! Toată lumea s-a plâns de el” VIDEO

Laszlo Boloni este unul dintre personajele principale din Franţa, după cea reuşit o promovare surprinzătoare cu Metz în prima ligă. Chiar dacă este foarte apreciat în Hexagon, Radu Banciu, un fin cunoscător al fotbalului francez, susține că lucrurile nu stau chiar așa.

07 iun. 2023, 21:53
Radu Banciu, atac devastator la adresa lui Laszlo Boloni. „E un tip greţos ca om! Toată lumea s-a plâns de el” VIDEO
Radu Banciu, atac devastator la adresa lui Laszlo Boloni. "E un tip greţos ca om! Toată lumea s-a plâns de el"

Radu Banciu, atac devastator la adresa lui Laszlo Boloni. Jurnalistul de la Prima Sport susţine că antrenorul român are o imaginte dezastruoasă în Franţa.

Citeşte şi: Radu Banciu a desființat două legende ale fotbalului românesc: „Era un pomanagiu, parșiv, cum e și în viața de zi cu zi”

„Ar fi vrut să îl dea afară. E un tip neplăcut. E un tip greţos ca om. Toată lumea s-a plâns de el din toate timpurile. Nu am auzit pe nimeni să vorbească frumos de el. Acum nu zic de jurnalişti, ăştia sunt nişte lingăi. Vorbesc de cazuri concrete. Nimeni de bine, numai de rău. De asta nici nu l-au nominalizat la titlul pentru cel mai bun antrenor. Vă daţi seama. A promovat şi nu l-au nominalizat. Vă daţi seama? Ce ruşine, până la urmă, pentru el, nu pentru ăia. Cei care au făcut clasamentul ăla ştiu fotbal, sunt din interior. El nu apărut între cei 5 nominalizaţi, deşi a plecat cu echipa dintr-o situaţie care nu se mai putea redresa. Asta e”, a spus Radu Banciu, la Prima Sport.

Citeşte şi: Radu Banciu, atac dezlănţuit la adresa lui Gică Hagi: „E bâtă ca antrenor. Ar fi o dramă ca aceşti oameni să conducă Naţionala”

Bernard Serin, preşedintele lui Metz, este însă un mare admirator al antrenorului român. „Laszlo Boloni a știut să construiască echipa, planul de joc și n-am mai mai suferit nicio înfrângere, reușind o serie incredibilă. Am dovedit ce nivel avem și că merităm să urcăm în Ligue 1. Pentru mine, nu există nicio îndoială că el va fi pe bancă și sezonul viitor! A fost formidabil. O muncă de refacere a spiritului colectiv, de promovare a tinerilor, de creștere a anumitor jucători. Trebuie să recunoaștem și să salutăm tot ce a realizat. E cert că datorită lui suntem astăzi aici”, a spus Bernard Serin.