Radu Banciu: „De astăzi, în doi ani, România va avea cel mai mare număr de morţi de COVID din UE”

Radu Banciu a comentat declaraţia reprezentantului României la OMS, Alexandru Rafila, conform căreia, România nu va fi pregătită să administreze vaccinul pentru coronavirus populaţiei, în momentul în care va ajunge lotul negociat de Comisia Europeană.

RomaniaTV.net
23 sept. 2020, 05:42
Radu Banciu: „De astăzi, în doi ani, România va avea cel mai mare număr de morţi de COVID din UE”

Jurnalistul susţine că marea problemă a medicului este că se îndoieşte că România ar avea capacitatea de a-şi vaccina cetăţenii. Acesta a adăugat şi faptul că România are de 10 ori ma mulţi morţi de covid decât Marea Britanie, iar în doi ani vom avea cel mai mare număr de morţi de covid din Uniunea Europeană.

Citeşte şi: Radu Banciu îl desfiinţează pe Liviu Dragnea. „Un nimeni absolut! Ăsta conducea România, bă!”

„Alexandru Rafila care deja ne-a pus în garda că-n perspectiva introducerii unui vaccin patentat până undeva la mijlocul anului viitor, România fiind membră a Uniunii europene a primit și ea niște saci cu vaccinuri. Stiti care este marea problemă a lui Rafila: omul se îndoiește că România ar avea capacitatea de a-și vaccina cetățenii întrucât noi nu avem nimic pregătit pentru asta. PSD-ul, care se ocupă de pensii nu a luat niciodată în calcul, dar nu că ar fi luat-o guvernele PNL. Lucrurile încep să se vadă, România are cei mai multi morți de COVID în momentul de față din Uniunea Europeană, raportat la perioada pe care o traversăm. Avem de 10 ori mai puțin morți decât Marea Britanie, îi depășim în maxim doi ani…Atenție! De astăzi, în doi ani, România va avea cel mai mare număr de morți de COVID din Uniunea Europeană. Deocamdată, ne e teamă că deși deși vine vaccinul, în gara noastră nu-l poate opri nimeni din cauza corupției, birocrației și incompetenței. România nu este pregătită să administreze vaccinul.”, a spus Banciu.