Radu Banciu, declaraţii scandaloase la adresa femeilor. „99% asta își doreau: să le mai și plesnești din când în când!”

Radu Banciu a fost reclamat la CNCD de o organizaţie care luptă pentru drepturile femeilor, ca urmare a unor declaraţii scandaloase făcute de acesta în emisiunea Fotbal All Inclusive, de la Prima Sport, în ediţia de joi, 1 septembrie.

04 sept. 2022, 09:24
Radu Banciu, declaraţii scandaloase la adresa femeilor. „99% asta își doreau: să le mai și plesnești din când în când!”
Radu Banciu, declaraţii scandaloase la adresa femeilor. "99% asta își doreau: să le mai și plesnești din când în când!"

Radu Banciu, declaraţii scandaloase la adresa femeilor. Realizatorul TV a făcut, la un moment dat, un comentariu despre femeile cărora, de fapt, le-ar plăcea să fie agresate de bărbaţi! „99% dintre femeile pe care le-am cunoscut asta își doreau: să le mai și plesnești din când în când”, a spus Radu Banciu, care ulterior a declarat pentru Libertatea că a fost vorba de „o fabuloasă satiră”.

„Toate femeile pe care le-am cunoscut, mă rog 99%, asta își doreau: să le mai și plesnești din când în când, să vadă că există o autoritate. Dar asta nu o spune niciuna în viața reală. Ele o spun așa, în cuplu”, a spus Radu Banciu, în direct, la Prima Sport.

Radu Banciu îl taxează dur pe George Buhnici: „Dragi influenceri şi amărâţi care scrieţi prin online că nu vă duce capul să fiţi jurnalişti, discuţia ar trebui să fie despre competenţe, nu despre pătrăţele şi fese cordiale”

„Nu se duce nici una la televizor să spună: eu de abia aștept să vină bărbatul acasă să îmi dea două-trei dosuri de palmă de să mă lase lată. Sau sa îmi dea în fiecare seară numai la ficat. Nu spun asta, dar sunt atât de proaste cele mai multe dintre ele că asta își doresc. O relație de tipul ăsta. Este inacceptabil. Atunci ia-ți un măgar sau un mistreț și stai cu ăla”, a mai adăugat Radu Banciu.

Radu Banciu, derapaj la adresa tatălui Emmei Răducanu: „Cred că dăduse un jaf la o bancă, s-a împrietenit cu ăia din Casa de Papel. Aşa a ajuns finanțist”

Andreea Rusu, directoarea Centrului FILIA, ONG care luptă pentru drepturile femeilor și combaterea violenței domestice, a anunţat că va face plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD). „Nu văd asta ca pe o glumă. Nu este în regulă să glumim despre violența împotriva femeilor, mai ales când avem 426 de femei ucise de familie în opt ani. Nu este în regulă să glumim despre asta, cu atât mai mult să spunem că femeilor le place. Orice om citește sau aude asta înțelege că femeile și-o cer, o vor și chiar că pleacă din relație dacă nu sunt lovite”, a declarat Andreea Rusu pentru Libertatea.

„Sunt niște stigmate, o satiră la adresa prostiei societății. Nu e un îndemn la violență. Apăram împotriva violenței. Era o fabuloasă satiră. E o discuție făcută ca să râdem de prostie, nu să incităm la violență”, a explicat Radu Banciu.