Radu Banciu, discurs fulminant despre scandalul momentului în sport: „Murim noi toţi, moare Ion Iliescu, dar Novak Djokovic rămâne” VIDEO

Radu Banciu îi îndeamnă pe cei care-l critică zilele acestea pe Novak Djokovic să-l lase în pace pe jucătorul sârb şi să-l lase să joace la Australian Open.

07 ian. 2022, 23:22
Radu Banciu, discurs fulminant despre scandalul momentului în sport: „Murim noi toţi, moare Ion Iliescu, dar Novak Djokovic rămâne” VIDEO

Radu Banciu oferă o alternativă la critica actuală îndreptată împotriva lui Novak Djokovic, spre exemplu starea lui de sănătate, de invidiat.

„Despre Novak Djokovic se vorbeşte în general numai de bine. Doar acum, că nu s-a vaccinat, se vorbeşte de rău de el. N-am auzit pe unul până acuma să zică: Bă, da măgaru ăsta, care nu transpira, care câştiga toate meciurile, care n-avea un gram pe el, în plus, pe care nu-l durea o dată capul… Pe noi ne dor o sută de lucruri pe zi… Ei bine, Novak Djokovic n-a avut în viaţa lui nicio problemă, iar pentru asta n-a comentat nimeni nimic. Acuma, că nu s-a vaccinat, e toată planeta cu gura pe el. Da lăsaţi-l în pace, că n-o să păţească nimic. Murim noi toţi, moare Ion Iliescu, şi rămâne Novak Djokovic! Să nu vă ardă grija de sănătatea lui Djokovic„, a spus Banciu, în emisiunea sa, „Fotbal All Inclusive”.

Citeşte şi Familia lui Novak Djokovic reacţionează vehement: „L-au răstignit pe Iisus, acum îl răstignesc pe Nole”. Tatăl jucătorul a dat detalii despre reţinerea fiului său

Şi ce dacă joacă? Îl huiduie ăia, publicul politically correct din Australia? Vine ăla de la Melbourne, care nici nu ştie unde-i Serbia pe hartă, să-l fluiere că nu e vaccinat şi ăla cu care joacă-i triplu vaccinat. Păi îl bate Djokovic de-l ascultă la ureche. Pă nu pe vaccin merge, bă băiete! Bă, nu fiţi cretini mă, ca toată planeta. Că nu s-a întâmplat nimic. Lăsaţi-l să joace. Luaţi-l pe altă latură, dar nu pe asta că-i nevaccinat„, a mai comentat Radu Banciu.

@raulkickboxing1♬ sunet original – Parje Raul Bogdan

Citeşte şi Un coleg de suferinţă de-al lui Novak Djokovic descrie condiţiile din „hotelul groazei”, de la Melbourne: „Suntem blocaţi aici, aerul pe care îl respirăm nu este curat”