Un coleg de suferinţă de-al lui Novak Djokovic descrie condiţiile din „hotelul groazei”, de la Melbourne: „Suntem blocaţi aici, aerul pe care îl respirăm nu este curat”

După poze cu mâncare care conține viermi, precum și informații că sunt gândaci în camere, un anume Hussein Latifi, un bărbat care locuiește în acelaşi hotel cu Novak Djokovic, vorbește şi el despre condiţiile de cazare.

07 ian. 2022, 22:04
Un coleg de suferinţă de-al lui Novak Djokovic descrie condiţiile din „hotelul groazei”, de la Melbourne: „Suntem blocaţi aici, aerul pe care îl respirăm nu este curat”

Hotelul în sine arată bine, cu excepția cazării, despre care presa sârbă scrie că sunt total nepotrivite, ba chiar în afara legii. Asta cu atât mai mult cu cât, la doar patru kilometri de „Park Hotel”, unde este stă Djokovic, există un hotel de lux unde sunt cazați și alți tenismeni care joacă la Australian Open.

Despre condiţiile îngrozitoare din hotelul sus-menționat a vorbit și Hussein Latifi, un bărbat care a fost capturat în Nauru în 2013 și care locuiește în prezent un etaj mai jos de Novak Djokovic. „Suntem blocați în camere. Fără aer proaspăt. Nu avem un spaţiu de antrenament, nu avem sală, e foarte greu…„, subliniază Latifi.

Citeşte şi Familia lui Novak Djokovic reacţionează vehement: „L-au răstignit pe Iisus, acum îl răstignesc pe Nole”. Tatăl jucătorul a dat detalii despre reţinerea fiului său

Latifi a fost transferat din Nauru în Australia în 2020, pentru a petrece în primă instanţă doar patru luni la „Park Hotel”, însă durata s-a prelungit parcă la nesfârşit şi, după cum spune, toate acestea reprezintă o experiență destul de traumatizantă pentru el.

Citeşte şi Tatăl lui Novak Djokovic acuză: „Fiul meu este în captivitate pe aeroportul din Melbourne. Pot să-l pună în lanţuri, Nole este Sparacus al lumii libere”

 


loading...
Partenerii noștri