Radu Banciu, jigniri grosolane la adresa lui Adrian Mutu. „Este ceva oribil!”

Radu Banciu a avut o ieșire necontrolată la adresa lui Adrian Mutu la scurt timp după ce fostul internaţional a bătut palma cu Ioan Varga și a fost numit antrenor al lui CFR Cluj.

23 ian. 2024, 13:06
Radu Banciu, jigniri grosolane la adresa lui Adrian Mutu. „Este ceva oribil!”
Radu Banciu, jigniri grosolane la adresa lui Adrian Mutu. "Este ceva oribil!"

Radu Banciu, jigniri grosolane la adresa lui Adrian Mutu. Controversatul jurnalist a spus despre „Briliant” că este „cel mai slab antrenor din fotbalul românesc” și că a trecut pe la echipe ca FC U Craiova sau Rapid din pură întâmplare.

Adrian Mutu este bun prieten cu Ioan Varga și are parte de încredere totală din partea patronului de la CFR Cluj. Cei doi intenționează să demareze un proiect pe termen lung, care să readucă succesul echipei ardelene. Ba, mai mult, Varga a spus că Mutu va fi în Gruia „cum a fost Alex Ferguson la Manchester United”.

Citeşte şi: Gigi Becali a pus-o la colţ pe Anamaria Prodan: „Nu merită! Nu a făcut nimic!”. Replică dură a impresarei: „Este un fariseu!”

Radu Banciu nu crede însă că Adrian Mutu va rămâne mai mult de trei meciuri la CFR Cluj. „Adrian Mutu este, probabil, cel mai slab antrenor care poate să fie în momentul de faţă, în fotbalul românesc. Nu ai cum să fii sub Mutu. El a ajuns la toate echipele, în afară de FCSB. El a antrenat la absolut toate echipele, pentru ce? Nu are niciun sens. Eu nu înţeleg, cum să îl aduci pe Mutu antrenor? Este ceva oribil. Nu stă la CFR mai mult de trei meciuri”, a declarat Radu Banciu la Prima Sport.

Citeşte şi: Ce riscă Simona Halep după ce şi-a anunțat revenirea în plină suspendare pentru dopaj. Anunţul Federaţiei Internaţionale de Tenis

Adrian Mutu le-a antrenat în România doar pe FC Voluntari (aprilie – iunie 2018), FC U Craiova (mai – octombrie 2021) și Rapid (martie 2022 – iulie 2023). De asemenea, el a fost președinte la Dinamo timp de un an, în perioada 2016 – 2017, iar la naționala U21 a României a fost selecționer din ianuarie 2020 și până în aprilie 2021.