Radu Banciu, nimicitor despre Sorin Oprescu. „Cine l-a votat pe impostorul ăsta? Ar fi trebuit acum traşi la răspundere!”

Radu Banciu a reacţionat, după ce fostul primar general Sorin Oprescu a fost condamnat la 10 ani şi 8 luni de închisoare de Curtea de Apel Bucureşti, care l-a găsit vinovat pe acesta de luare de mită, abuz în serviciu şi constituire de grup infracţional organizat. Jurnalistul susţine că medicul este un "impostor", iar cei care l-au votat la Primăria Capitalei ar trebui "traşi la răspundere".

13 mai 2022, 22:38
Radu Banciu, nimicitor despre Sorin Oprescu. „Cine l-a votat pe impostorul ăsta? Ar fi trebuit acum traşi la răspundere!”

Radu Banciu a lansat un atac virulent la adresa lui Sorin Oprescu, după ce fostul edil al Capitalei a fost condamnat la închisoare.

„Sorin Oprescu când opera pe unul o dată la 50 de zile îi tremura mâna! Uite aşa! Din tremuratul ăsta de mână ai făcut toată averea aia? Din faptul că erai angajat la stat ca primar ai făcut averea aia? Zeci de terenuri, zeci de imobile?

Cine l-a votat pe impostorul ăsta, bă? Toţi cei care l-au votat ar fi trebuit acum traşi la răspundere! Sigur, nu cu ani grei de puşcărie, dar să fie suspendaţi”, a afirmat Radu Banciu.

Citeşte şi: Radu Banciu, discurs fulminant despre scandalul momentului în sport: „Murim noi toţi, moare Ion Iliescu, dar Novak Djokovic rămâne” VIDEO

Mai mult, realizatorul de la postul Prima Sport a lansat un manifest prin care îi îndeamnă pe români să nu meargă la vot „pentru că oricum votezi un viitor puşcăriaş, un viitor impostor”.

„Asta să vă intre bine în cap! De fiecare dată când vă veţi duce la vot pentru că aveţi o stimă prea mare faţă de sine, nu pentru altceva! Voi nu daţi doi bani pe candidaţi!
Aveţi o stimă faţă de voi şi aveţi impresia că votul vostru contează, dimpotrivă! Face rău!

Am vorbit mii de ore pe tema asta, însă din păcate cretinii nu m-au ascultat niciodată. Nu merită niciodată să te duci să votezi pe nimeni! Nu votezi niciodată nimic, stai acasă şi te uiţi ţinând pumnii să nu voteze nici alţii.

Asta trebuie să faci dacă eşti un bun cetăţean, asta pentru că oricum votezi un viitor puşcăriaş, un viitor impostor, un viitor fugitiv, un imens escroc!

Niciodată să nu vă duceţi la vot! Nu contează cine candidează, pentru că întotdeauna oamenii ăia vor deveni ceea ce vor deveni cu toţii, când l-au prins pe ăsta.

Sigur, alţii stau liniştiţi la vilele lor de pe lângă Breaza şi Cornu. Stau liniştiţi, că pe ei braţul lung al justiţiei n-a fost atât de lung pentru ei.

Dar asta nu înseamnă că toţi ăştia cu combinate, vile, cu podgorii, portavioane, iahturi, sunt cinstiţi! Unde să faci, bă?”, a concluzionat Radu Banciu.

@primasport.ro #foryou #fy #foryoupage #fyp #viral #looksport ♬ sunet original – PrimaSport

Citeşte şi: Radu Banciu, derapaj la adresa tatălui Emmei Răducanu: „Cred că dăduse un jaf la o bancă, s-a împrietenit cu ăia din Casa de Papel. Aşa a ajuns finanțist”


loading...
Partenerii noștri