Radu Cristescu, deputat PSD, șterge pe jos cu liberalii: „Se umflă mușchii în PNL: nu-i destul că se bat între ei precum chiorii, dar aruncă pe geam cu mesele și în capul altora”

Radu Cristescu, deputat PSD, șterge pe jos cu colegii săi liberali. "Se umflă mușchii în PNL: nu-i destul că se bat între ei precum chiorii, dar aruncă pe geam cu mesele și în capul altora", a scris el pe Facebook.

16 mart. 2023, 17:18
Radu Cristescu, deputat PSD, șterge pe jos cu liberalii: „Se umflă mușchii în PNL: nu-i destul că se bat între ei precum chiorii, dar aruncă pe geam cu mesele și în capul altora”

În postarea lui, Radu Cristescu a făcut referire la afirmația liberalului Robert Sighiartău, de la Antena 3, potrivit căreia românii nu ar vrea președinte de la PSD. Pentru că ”PSD, cînd pune mîna pe putere devine un partid periculos pentru democrație”.

„Se umflă mușchii în PNL: nu-i destul că se bat între ei precum chiorii, dar aruncă pe geam cu mesele și în capul altora. Aud că fratele Sighiartău a avut azi o revelație, la A3: poporul nu vrea președinte de la PSD. Pentru că ”PSD, cînd pune mîna pe putere devine un partid periculos pentru democrație”. Și că e musai o alianță de dreapta contra PSD”, a scris deputatul social-democrat pe Facebook.

Citește și Nicolae Ciucă: „Coaliţia Oamenilor de Afaceri Liberali trebuie să devină Inteligenţa Naturală a PNL şi a Guvernului”

Radu Cristescu îi acuză pe liberali că se chinuie să bage România în Schengen, cu toate că tot ei sunt vinovați pentru acest eșec al respingerii din spațiul de liberă circulație.

„Acum, nu că m-ar interesa ce-și fac liberalii cu dreapta, în alianță sau solo. Doctrinar vorbind, desigur. Dar îmi amintesc că țara asta a avut vreo 22 de ani numai președinți de dreapta, tot unul și unul. Sau mai corect zero și zero. Unicul stîngist ne-a băgat în Consiliul Europei, NATO și UE. Dreptacii încă se mai chinuie să ne bage în Schengen, după ce mai mult ne-au băgat în gard, de am ajuns ciuca bătăii în Europa. Frate Sighiartău, dacă tăceai, pastor rămîneai. V-a luat foc turul pantalonilor de la sondaje și ați început să vă dați în cap în partid. Perfect, noi, ”periculoșii pentru democrație” nu vă întrerupem, că sunteți pe drumul bun. Dar, pentru numele lui Dumnezeu, mai veniți și cu ceva nou, că aia cu ciuma roșie e demult tocită pe la colțuri. Cam la fel ca procentele voastre, că mai aveți un pic și cadeți de pe podium în sondaje. Nu vă ma bateți capul cu ce președinte vrea poporul pentru viitor. Mai bine gîndiți-vă cît îl mai rabdă pe ăla actual, nu de alta, dar s-ar putea să termine mandatele cu minus în față la încredere, la cît de bine se plimbă prin politică și nu numai…

P.S: Mă întreb ce o zice șeful tău de partid, frate Sighiartău, că l-ai ras azi de pe lista de prezidențiabili și l-ai băgat în schimb pe Boc? Mie mi-e să nu facă poc!”, a scris Radu Cristescu pe Facebook.

Citește și Sondaj intern al PNL: PSD este primul partid în intenţia de vot, liberalii sunt cot la cot cu AUR. Ce spune Nicolae Ciucă de o alianţă cu PSD după alegeri