Radu Mazăre a ajuns în arestul Poliţiei Capitalei VIDEO

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost adus vineri seara în arestul central al Poliţiei Capitalei. Edilul a fost transportat cu o dubă de la Constanţa la Bucureşti, după ce a fost arestat preventiv, joi, în dosarul în care este acuzat că a luat mită 9 milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii. Tot vineri, primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost trimis în judecată de DNA Constanţa în dosarul în care este cercetat pentru vânzarea unor terenuri din Mamaia la preţuri subevaluate, procurorii stabilind că în acest caz bugetul Primăriei Constanţa a fost prejudiciat cu peste patru milioane de euro.

03 apr. 2015, 17:11
Radu Mazăre a ajuns în arestul Poliţiei Capitalei VIDEO

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost scos vineri din arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa şi a fost dus sub escortă la Bucureşti, în arestul Poliţiei Capitalei.

Citeşte şi: Radu Mazăre, trimis în judecată în dosarul terenurilor subevaluate

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis joi arestarea preventivă a lui Radu Mazăre pentru 30 de zile.

Citeşte şi Radu Mazăre, trimis în judecată în dosarul terenurilor subevaluate

Primarul Constanței, Radu Mazăre, este cercetat de DNA pentru săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, două de conflict de interese și abuz în serviciu.

Curtea Supremă a admis o contestație a DNA, după ce anterior un alt complet hotărâse, pe 18 martie, ca Radu Mazăre să fie cercetat în libertate.

Citeşte şi Fratele lui Radu Mazăre după decizia de ARESTARE: „Suntem pregătiţi psihic” VIDEO

În același dosar, instanța a decis arestarea pentru 30 de zile și a omului de afaceri Sorin Strutinsky, acesta fiind arestat preventiv și în alt dosar.