Radu Mazăre a mers la salon. Edilul şi-a schimbat tunsoarea după ce a fost acuzat că îl imită pe Hitler

Radu Mazăre şi-a schimbat look-ul, cel mai probabil în urma sesizării Centrului pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului - MCA România formulată la Parchetul General, care a acuzat faptul că tunsoarea sa seamănă cu cea a lui Adolf Hitler, scrie replicaonline.ro.

21 nov. 2014, 14:32

„Este o dovadă, credem noi, de sfidare deliberată care susţine atât solicitările noastre repetate cu privire la promulgarea Legii 107/2006, în ultima ei formă modificată cât şi avertizările noastre repetate cu privire la tolerarea unor astfel de apariţii publice a unor funcţionari publici care sunt retribuiţi inclusiv din taxele şi impozitele plătite de toţi cetăţenii români, indiferent de apartenenţa lor etnică, religioasă etc”, au declarat reprezentanţii ONG-ului, prin intermediul unui comunicat.

Edilul a mers, vineri, la un salon şi a renunţat la frizura care a făcut furori în ultimele zile. Mazăre a precizat că, dacă va fi chemat de procurori pentru explicaţii, îşi va lua frizerul cu el, în calitate de martor.

Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului a depus o plângere penală împotriva primarului Radu Mazăre pe motiv că acesta a preluat freza şi mustaţa cancelarului Germaniei, Adolf Hitler. 

CITEŞTE ŞI Radu Mazăre, pârât la Parchet pentru că ar încerca să-l imite pe Hitler