Radu Mazăre ar putea ajunge la puşcărie chiar în Vinerea Mare

Radu Mazăre ar putea ajunge la puşcărie chiar în Vinerea Mare! Judecătorii de la Înalta Curte vor hotărî peste 4 zile dacă primarul Constanţei rămâne liber sau se întoarce în arest. Astăzi, Mazăre a fost din nou la secţia de Poliţie.

RomaniaTV.net
15 apr. 2014, 10:25
Radu Mazăre ar putea ajunge la puşcărie chiar în Vinerea Mare

„Ma prezint la Politie conform programului pe care l-am stabilit. Am intarziat un sfert de ora, sper sa nu ma certe politistul. Eu o sa fiu judecat in Vinerea Mare ca am facut case pentru oamenii astia. Daca asta mi-a fost dat sa patimesc, asta o sa trag”, a declarat Radu Mazăre.

Recent, Judecătorii de la Înalta Curte au motivat de ce l-au lăsat liber pe Radu Mazăre. Potrivit acestora, nu sunt suficiente probe că Mazăre ar fi luat mită.

Instanţa susţine că DNA nu a avut nicio probă împotriva primarului constanţei. Mai mult, nu s-ar fi dovedit că Mazăre a primit şpagă.

În motivarea judecătorilor de la ICCJ, se arată că procurorii nu au strâns suficiente probe care să dovedească faptul că Radu Mazăre ar fi primit mită pentru a construi cartierul pentru nevoiaşi, deşi procurorul a adus un extras de cont care arată că suma indicată ar fi intrat în contul lui Mazăre, dar judecătorii au arătat că procurorii nu pot face legătura între sumă şi o eventuală mită.

El va fi judecat în stare de libertate, dar sub supraveghere judiciară.