Radu Mazăre, despre referendum: Să dea Dumnezeu să iasă exact aşa cum vor oamenii!

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a votat, duminică, la referendumul pe tema desfiinţării judeţului Constanţa, spunând că este importantă organizarea acestuia întrucât o astfel de decizie importantă trebuie luată numai în urma consultării populaţiei.

RomaniaTV.net
06 nov. 2011, 15:46
Radu Mazăre, despre referendum: Să dea Dumnezeu să iasă exact aşa cum vor oamenii!

„Să dea Dumnezeu să iasă exact aşa cum vor oamenii !”, a spus Mazăre înainte de a introduce buletinul în urnă, după care a completat: „Este important referendumul, să vedem ce vor spune oamenii, ce vor oamenii. Eu cred că nu este bine să se desfiinţeze judeţul. Dacă oamenii vor însă să se desfiinţeze, să se desfiinţeze”.

Întrebat de jurnalişti dacă acest referendum este necesar, Mazăre a spus că atunci când se iau decizii importante trebuie aflată şi voinţa oamenilor.

„Întotdeauna un referendum este necesar când se iau decizii importante pentru ţară pentru că voinţa oamenilor trebuie să o respectăm noi ca şi conducători. Sunt anumite decizii majore care trebuie luate numai în urma unor asemenea referendumuri, iar asta este o decizie majoră”, a adăugat primarul Constanţei.

Un număr de 515 secţii de votare din judeţul Constanţa sunt deschise, duminică, de la ora 8.00, pentru referendumul pe tema desfiinţării unităţii administrativ-teritoriale a judeţului Constanţa, fiind aşteptate la vot 632.776 de persoane. Constănţenii au de răspuns cu DA sau NU la întrebarea „Sunteţi de acord cu desfiinţarea unităţii administrativ-teritoriale, judeţul Constanţa?”.


loading...