Radu Mazăre, la vot însoţit de trei pensionare cu berete roşii pe cap

Candidatul USL la Primăria Constanţa, Radu Mazăre, a venit la Secţia de votare nr. 21 însoţit de trei tinere îmbrăcate în costume kaki şi cu o beretă roşie pe cap, asemenea lui Mazăre, dar şi de trei pensionare care purtau pe cap berete de aceeaşi culoare.

RomaniaTV.net
10 iun. 2012, 10:37
Radu Mazăre, la vot însoţit de trei pensionare cu berete roşii pe cap

Candidat la al patrulea mandat consecutiv de primar al muncipiului Constanţa, Radu Mazăre a intrat singur în secţia de votare, i-a salutat pe membrii acesteia care erau numai femei, iar preşedinta secţiei l-a pupat pe candidatul USL.

După ce a ieşit din cabina de vot, Mazăre a dat mâna toate membrele comisiei de votare şi le-a pupat pe fiecare.

La ieşirea din secţie, Radu Mazăre a spus că a votat „pentru grijile de zi şi pentru grijile de noapte”, grijile de zi fiind cele trei pensionare, iar grijile de noapte tinerele.

„Am venit însoţit de grijile de zi şi de grijile de noapte şi am votat tot pentru grijile mele de zi şi pentru grijile mele de noapte. Să dea Dumnezeu să fie bine!”, a afirmat Mazăre.

Întrebat cum îşi va petrece restul zilei, Mazăre a spus că cel mai probabil se va duce pe mare să se dea cu zmeul.

La ieşirea din curtea unităţii de învăţământ unde a fost amenajată secţia respectivă mai multe persoane au ieşit la geamurile apartamentelor din blocuri şi au ţinut să-l salute pe Mazăre.

O femeie aflată în curtea şcolii care susţinea că este din Iaşi a ţinut să facă o fotografie cu Radu Mazăre ca să aibă o amintire de la Constanţa şi i-a cerut şi o beretă roşie pe care a primit-o de la una dintre pensionarele care îl însoţeau.

De asemenea, un constănţean locuitor în zonă i s-a plâns primarului că are o anumită problemă pe care nu a reuşit să o rezolve până în prezent, iar Mazăre i-a promis că în cazul în care va ieşi primar va trimite o echipă să rezolve această sesizare.