Radu Mazăre se însoară. Conducerea penitenciarului i-a acceptat cererea de a se căsători, dar nu de ziua lui. Cum arată verighetele

Radu Mazăre este liber să facă cununia civilă în spatele gratiilor. Directorul Penitenciarului Rahova a acceptat cererea fostului edil, însă ceremonia nu va avea loc de ziua lui, aşa cum ceruse, potrivit România TV. Fratele lui Radu Mazăre, Mihai, a declarat într-o intervenţie telefonică la România TV, că avocatul fostului primar al Constanţei va solicita Primăriei Sectorului 5 prezenţa unui ofiţer al stării civile pentru data de 10 iulie.

RomaniaTV.net
20 iun. 2019, 08:00

Radu Mazăre se însoară după gratii. Fratele lui Radu Mazăre a primit astăzi verighetele celor doi miri, iar acestea vor fi cadou de cununie din partea sa. Mihai Mazăre a declarat pentru România TV că ceremonia ar putea avea loc pe data de 10 iulie.

„Urmează ca avocata care se ocupă de procedura legală va depună cerere la Primăria Sectorului 5 şi să vedem dacă primăria va avea un ofiţer de stare civilă. În principiu, am vrea ca această ceremonie să aibă loc pe 10 iulie. (…) Nu va avea loc nicio masă, regulile în penitenciar sunt foarte stricte”, a explicat Mihai Mazăre. 

Potrivit legii, numărul maxim de persoane care poate participa la un astfel de eveniment este de 10. Roxana, iubita fostului primar al Constanţei, va sosi în ţară spre sfârşitul lunii. De pregătirile pentru nuntă se ocupă Mihai, fratele lui Radu Mazăre.

Cu rochia, cu inelele, e sarcina lui Mihai, fratele lui (…) N-ai ce să pregăteşti. Meniu nimic, zero, chiar l-am întrebat şi eu că soţul meu, în 1975, când Radu avea vreo şapte ani, a pus nişte vin în sticle şi pe etichetă a scris: se va deschide la nunta lui Radu şi acuma l-am întrebat: poţi să ceri aprobarea să deschidem o sticlă de aia? Nu se poate„, a mărturisit mama lui Radu Mazăre.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, extrădat din Madagascar, are de ispăşit o pedeapsa de 9 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor de plaje în Constanţa. 

Radu Mazăre a terminat deja perioada de carantină, însă va rămâne la Penitenciarul Rahova până când îi va expira mandatul de arestare preventivă emis într-un alt dosar.