Radu Mihaiu, validat ca primar al Sectorului 2. Decizia instanţei poate fi ATACATĂ

Judecătoria Sectorului 2 a decis, miercuri, ca Radu Mihaiu să fie validat pentru funcţia primar al Sectorului 2. Decizia nu este, însă, una definitivă deaorece poate fi atacată cu apel.

RomaniaTV.net
14 oct. 2020, 16:49
Radu Mihaiu, validat ca primar al Sectorului 2. Decizia instanţei poate fi ATACATĂ

Instanţa a admis cererea de validare a lui Radu Mihaiu.

„Admite cererea de validare alegere primar. Validează mandatul pentru funcţia de Primar al Sectorului 2 Bucureşti ales la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020 în persoana dlui. Mihaiu Radu – Nicolae. Prezenta încheiere se comunică de îndată prefectului şi secretarului general al Sectorului 2 Bucureşti, cu obligaţia aducerii la cunoştinţa publică prin afişare la sediul unităţii administrativ teritoriale, în termen de cel mult 24 ore de la comunicare. Cu drept de apel pentru cei interesaţi în termen de 2 zile de la aducerea la cunoştinţă publică a prezentei încheieri. Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucureşti”, se arată în minuta instanţei, prezentată de News.ro

REZULTATE BEC. E OFICIAL! Cine sunt primarii sectoarelor din Capitală. Cifre spectaculoase

Sectorul 2 a fost câştigat de Radu Mihaiu cu 42.094 de voturi, urmat de Dan Cristian Popescu cu 35.920 şi Niculae Onţanu cu 16.035. În procente Radu Mihaiu a obţinut 36,91%, Dan Cristian Popescu are 31, 49%, iar Neculai Onţanu – 14,06%.

PSD are 10 mandate în consiliul local Sector 2, urmat de USR-PLUS cu 9 mandate, PNL cu 6 şi PMP cu 2.

Cine este Radu Mihaiu, candidatul mai puţin cunoscut care a realizat marea surpriză la Primăria Sectorul 2


loading...
Partenerii noștri