Radu Pălăniţă, mesaj pe Facebook după ce a câştigat Românii au talent 2020: „Nu prea am dormit azi noapte” VIDEO

Radu Palaniţă a câştigat, vineri seară, marele trofeu "Românii au talent", premiul în valoare de 120.000 de euro şi titlul de cel mai talentat concurent.

RomaniaTV.net
30 mai 2020, 08:43
Radu Pălăniţă, mesaj pe Facebook după ce a câştigat Românii au talent 2020: „Nu prea am dormit azi noapte” VIDEO

Radu Palaniţă le-a mulţumit fanilor printr-un mesaj video pe Facebook:

Radu Palaniţă a câştigat, vineri seară, marele trofeu „Românii au talent”, premiul în valoare de 120.000 de euro şi titlul de cel mai talentat concurent.

Pe locul 2, în urma voturilor primite, s-a clasat Siena Vuşcan care a obţinut premiul de 20.000 euro, iar pe locul 3, tânărul pianist, Mihai Ţigaret, care a reuşit să câştige 10.000 euro. Cei doi copii au demonstrat, încă o dată, că generaţia lor este pregătită să impresioneze.

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020 Radu Palaniţă îşi va lua o casă şi va ajuta o familie nevoiaşă

A fost desemnat şi câştigătorul premiului de originalitate de 10.000 de euro. După o săptămână de vot, telespectatorii au ales să-l susţină pe cel mai tânăr concurent al sezonului 10, Vlad Ciobanu, cel care i-a convins cu poeziile recitate.

Marea finală „Românii au talent” a condus topul audienţelor pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.3 puncte de rating şi 30.3% share faţă de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 5.7 puncte de rating şi 18.5% share.

Peste 2,1 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit spectacolul „Românii au talent”, iar în minutul de maximă audienţă de la 22.11, aproape 3 milioane de români se aflau în faţa televizoarelor.

„Sunt foarte emoţionat, nu credeam că oamenii vor avea atât de multă încredere în mine. Încă nu realizez ce s-a întâmplat. Aş vrea să le transmit tuturor celor care au fost alături de mine şi vor fi pe mai departe că acest moment a fost piatra de temelie pentru ceea ce va urma în cariera mea, iar acest lucru li se datorează şi lor”, a declarat Radu Palaniţă.