Radu Palaniţă, în doliu. Câştigătorul sezonului 10 Românii au talent: „Ziua de mâine nu ne este promisă”

Radu Palaniţă, câştigătorul sezonului 10 Românii au talent, este în doliu. Bărbatul trece prin clipe grele, după ce şi-a pierdut tatăl, de curând. Anunţul trist l-a făcut chiar el, printr-un mesaj pe reţelele de socializare.

24 feb. 2021, 18:34
Radu Palaniţă, în doliu. Câştigătorul sezonului 10 Românii au talent: „Ziua de mâine nu ne este promisă”
Radu Palaniţă, câştigătorul sezonului 10 Românii au talent, este în doliu

Radu Palaniţă, în doliu. „Scriu aceste rânduri doar pentru a va spune sa fiți cât mai aproape de cei dragi vouă.Azi ii avem alături, dar ziua de mâine nu ne este promisa. Azi, mi-am pierdut tatăl și odată cu el și o mare parte din mine …😔”, a scris Radu Palaniță, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Radu Pălăniţă, mesaj pe Facebook după ce a câştigat Românii au talent 2020: „Nu prea am dormit azi noapte” VIDEO

Radu Palaniţă, în doliu

Of Doamne, Radu, îmi pare atât de rău pentru pierderea ta… Sa îi fii aproape mamei tale, căci acum va avea foarte mare nevoie de tine și de sora ta! Ma voi ruga sa îi fie drumul lin și în Lumină 🙏 Știu cum e să îți pierzi tatăl, de aceea simt și mai puternic durerea ta…”, este unul dintre mesajele trimise de un prieten virtual.

Scriu aceste rânduri, doar pentru a va spune sa fiți cât mai aproape de cei dragi vouă.Azi ii avem alături, dar ziua de…

Publicată de Radu Palanita pe Marţi, 23 februarie 2021

Ce salariu are Radu Palaniţă la service-ul unde lucrează

Radu Palaniță

, de profesie mecanic auto, este fericitul câştigător al trofeului Românii au talent, ediţia zece, dar şi a premiului de 120.000 de euro. Bărbatul a primit în preselecții un Golden Buzz de la Florin Călinescu.

În finala show-ului Românii au talent, care a avut loc, vineri, 29 mai, Radu a interpretat melodia “My Way” și, datorită vocii sale incredibile, a câștigat marele premiu de 120.000 euro:

Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a vă mulțumi tuturor. Îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii, dar și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt om”, a declarat aseară bărbatul, atunci când a fost întrebat ce va face cu banii câștigați.

Radu Palaniță a avut o copilărie grea, fiind obligat să muncească de la vârsta de 14 ani pentru a putea supraviețui. În prezent, el lucrează la un service auto, unde câştigă lunar 2800 lei, salariul net, la care se adaugă, desigur, „ciubucul” pe care îl primește de la clienți:

Este un mecanic foarte priceput și mai are o mare calitate. Știe să se facă plăcut, este mereu vesel și jovial, reușind mereu să câștige simpatia clienților. Dacă punem la socoteală și bacșișurile, ajunge și la 4500 lei/lună”, au dezvăluit surse apropiate bărbatului.


loading...