Radu Preda, atac la adresa lui Florin Cîţu după ce site-ul pentru IMM nu a funcţionat. „Ajutorul pentru IMM a mers aproape 10 secunde”

"Ajutorul pentru IMM a mers aproape 10 secunde, așa arată încă odată bătaia de joc a PNL". Este reacţia dură pe care Radu Preda, liderul senatorilor PSD, după ce site-ul www.imminvest.ro s-a blocat la doar jumătate de oră de la lansarea oficială.

RomaniaTV.net
17 apr. 2020, 12:58
Radu Preda, atac la adresa lui Florin Cîţu după ce site-ul pentru IMM nu a funcţionat. „Ajutorul pentru IMM a mers aproape 10 secunde”

Florin Cîţu, ministrul Finanţelor, a lansat vineri, programul IMM Invest, prin care întreprinderile mici şi mijlocii din România pot beneficai de credite garantate cu până la 90 la sută. La doar jumătate de oră de la punerea în funcţiune, site-ul www.imminvest.ro s-a blocat.

Radu Preda, liderul social-democraţilor din Senatul României, a criticat Guvernul din cauza nefuncţionării site-ului.

„A fost lansat site-ul 🙂 pentru ajutorul IMM-urilor ne zice ministrul Cîtu acu’ la ora 10.00, azi!? Și totuși…la startul înscrierii firmelor în programul de sprijin IMM Invest le-a picat site-ul! Da 🙂 !!!

Ajutorul pentru IMM a mers aproape 10 secunde, așa arată încă odată bătaia de joc a PNL la adresa micilor afaceri și cam ăsta este tot ajutorul pe care îl pot aștepta firmele lovite de pandemie de la Guvernul Orban, scris Radu Preda pe Facebook.

Site-ul pentru IMM Invest, abia lansat, a fost atacat. Cîţu: Probabil aceleaşi personaje care aruncă cu noroi în ceea ce face guvernul