Radu Siffredi îi răspunde lui Carmen Harra. Ce mesaj îi transmite clarvăzătoarei: „Sărut mâna, doamnă”

Radu Siffredi îi răspunde lui Carmen Harra, după ce clarvăzătoarea a făcut previziuni despre relația lui cu Oana Matache. Recent, tânărul a postat un nou video pe twich, unde o întreabă, ironic, pe clarvăzătoarea Carmen Harra, ce îi mai prevede.

07 mart. 2023, 19:18
Radu Siffredi îi răspunde lui Carmen Harra. Ce mesaj îi transmite clarvăzătoarei: „Sărut mâna, doamnă”
Radu Siffredi îi răspunde lui Carmen Harra

Radu Siffredi îi răspunde lui Carmen Harra. Chiar dacă toată lumea este împotriva relației cu Oana Matache și susține cu tărie că vrea să rămână în viața ei, dar astrele nu se aliniază deloc în favoarea lui, susține Carmen Harra. Și nu doar clarvăzătoarea i-a prezis că nu va rămâne alături de cea pe care susține că o iubește, ci și familia tinerei, ba chiar și prietenii și fanii.

Citește și: Cine este Radu Siffredi, bărbatul care i-a luat mințile Oanei Matache? Drama prin care a trecut acesta în adolescență

Radu Siffredi îi răspunde lui Carmen Harra

Radu a reacționat după prezicerile făcute de Carmen Harra, postând un scurt filmuleț unde o întreabă pe clarvăzătoare  ce vede în viitor pentru această lună.  „Sărut mâna, doamna Harra! Care-s premonițiile pentru această lună, doamnă Carmen Harra?”, a fost curiozitatea tânărului.

Clarvăzătoarea Carmen Harra susține că nu vede o despărțire definitivă și nu crede că divorțul va fi dus până la capăt. „Nu am coordonatele lor, deci nu am datele lor ca să facem calculele după conceptul lui Pitagora, dar psihologic vorbind și utilizând intuiția mea, de data asta, nu cred că va fi un divorț. Eu cred în această familie, cred în faptul că există împăcare, oamenii mai pot greși, dar ce contează sunt copiii, contează legătura lor de suflet. Dacă ea este dedicată familiei, va reveni spre familie. Eu, personal, nu cred că va fi un divorț aici.

Sunt și discuții puternice și bineînțeles că atunci când e vorba de trădare un suflet este foarte rănit și prima reacție este să ne separăm pentru că m-ai înșelat, pentru că ai trădat mariajul. Este foarte bine că nu comentează (n.r- Gina și Delia Matache), pentru că astfel nu își creează divergențe cu niciunul dintre ei. Eu mă bucur că am oportunitatea asta să vorbesc, pentru că eu cred în împăcare, cred în iertare.

De multe ori de-a lungul unui mariaj trebuie să ne iertăm, să ne acceptăm, să învățăm, să evaluăm ce contează și ce contează pentru ei sunt copiii, au o conexiune minunată, au o familie de invidiat. Așa că un moment de rătăcire poate să treacă, doar dacă acest personaj care a apărut este o conexiune karmică a ei. Mai vin în viețile noastre conexiuni karmice care ne pot da peste cap viața, cel puțin temporar”, a dezvăluit Carmen Harra.