Radu Ștefan Bănică, despre ziua în care s-a decis să îi spună tatălui său că vrea să cânte: „Mă închideam în mașină, în garaj, să nu mă audă nimeni!”

Radu Ștefan Bănică, fiul celebrului cântăreț Ștefan Bănică Jr., a povestit recent despre momentul în care a decis să nu mai trăiască în umbra tatălui său și i-a vorbit despre pasiunea pe care o are pentru muzică.

09 feb. 2023, 09:04

Radu Ștefan a fost invitat recent în emisiunea Duet, moderată de Alexandra Ungureanu, unde a povestit cât de greu i-a fost să îi recunoască tatălui său cât de mult își dorește să cânte.

Deși de profesie este actor, tânărul este pasionat de modeling și fotografie, însă de mic și-a dorit să urce pe scenă și să cânte.

În urmă cu șase luni, tânărul a prezentat prima lui piesă, „That Part Of Me”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Radu Stefan Banica (@radustefanbanica)

Radu Ştefan Bănică a participat acum doi ani la „Te cunosc de undeva!”, acolo unde a impresionat cu talentul și vocea sa.

Citiți și: Fiul lui Ştefan Bănică, despre relaţia cu Andreea Marin: „O știu de mic, de când s-a cuplat cu tata”

De asemenea, fiul lui Ștefan Bănică Jr. a reușit să dea lovitura în afaceri, la începutul anului trecut, atunci când și-a deschis propria sa cafenea în Capitală, „The Coffee House”.

Radu Ștefan Bănică: „Abia la 18 ani am cântat cu vocea!”

„Eu de mic am vrut să am concerte, să cânt, să umplu stadioane și îmi spune tata că muzica nu e o meserie, ci un hobby. Dacă vrei meserie, te faci actor. Am zis că mă duc cursuri de teatru, studiez și fac și hobby-ul, muzica. Eu de mic am vrut să fiu artist, să cânt și culmea abia la 18 ani am cântat cu vocea. Am făcut pian 10 ani de zile, dar cu vocea nu am putut. Am avut trac și o groază să deschis gura în fața la oricine. Cântam singur și îmi dădeam seama cam ce pot să fac. Mă închideam în mașină, în garaj, să nu mă audă nimeni. După pandemie a venit momentul de reflectare.”, a declarat Radu Ștefan Bănică.

Fiul celebrului cântăreț este student în ultimul an la UNATC” și visează să studieze în Statele Unite ale Americii.

Radu Ștefan Bănică a povestit cum a fost momentul în care a cântat împreună cu tatăl său la Sala Palatului. Atunci a fost ziua în care tânărul i-a arătat că și el poate fi cântăreț.

„Mi-am dat seama că hopa…de acum ar cam trebui să fiu atent. Eu mereu am fost atent, în primul rând din respect față de familia mea, de numele pe care îl port. N-am avut nicio abatere, mereu am avut grijă.(…) Prima dată când am cântat cu tata a fost la Sala Palatului. Aici e foarte amuzantă povestea, pentru că el a vrut să îl acompaniez cu pianul. Mi-a luat mult curaj să îi zic dacă n-ar vrea să cântăm. Mi-a zis bine, hai cântă. El e pus pe treabă, e foarte profi. Nu mă lua ca fiul lui, ci ca pe un coleg. Nu mai am teama că dacă se implică există comentarii, pentru că ele există mereu, o să spună că m-a băgat, că m-a scos, dar eu îi spuneam abia după ce luam castingul.”, a mărturisit Radu Ștefan Bănică, la Duet.

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a împlinit 21 de ani

În urmă cu o zi, Ștefan Bănică Jr. a postat o imagine alături de fiul său pe Instagram, la care a adăugat o scurtă descriere.

„21 de ani, azi! Trece timpul!”, a scris Ștefan Bănică Jr., în dreptul imaginii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Stefan Banica (@stefanbanica.official)

Ştefan Bănică este tatăl a trei copii, doi băieţi şi o fată, pe care i-a făcut cu trei femei diferite! Radu Ştefan este primul său copil, care a rezultat în urma relației de cinci ani cu Camelia Constantinescu.

Citiți și: Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. reacţionează după zvonul despre fiica lor: „Violeta nu va apărea în „Liceenii”, are alte preocupări acum”