Radu Vâlcan a slăbit 7 kilograme într-o lună. Ce dietă a urmat prezentatorul TV

Radu Vâlcan s-a întors din Thailanda cu 7 kilograme mai puțin. Soțul Adelei Popescu a dezvăluit ce schimbări a avut în planul său alimentar.

14 ian. 2022, 15:35
Radu Vâlcan a slăbit 7 kilograme într-o lună. Ce dietă a urmat prezentatorul TV

Radu Vâlcan a slăbit 7 kilograme într-o lună. Prezentatorul TV a slăbit 7 kg într-o lună, atunci când a fost în Thailanda, acolo unde a filmat un nou sezon din „Insula iubirii”.

Radu Vâlcan a slăbit 7 kilograme într-o lună. Ce dietă a urmat prezentatorul TV

„De teama să nu mă îngraș, pentru că în Thailanda tentațiile culinare sunt la cote maxime, ei bine m-am abținut de la a mânca anumite feluri de mâncare, am renunțat la carbohidrați, probabil acesta e motivul pentru care am slăbit destul de mult, 7 kg”, a spus Radu Vâlcan pentru SpyNews.

Aşa a început povestea de iubire dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan. După cât timp s-au mutat împreună

Prezentatorul TV a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care anunță că va ieși la alergat cu Mihai Morar. „Mi-am făcut poza asta înainte să plec spre aeroport. Da, am slăbit pentru că am filmat mult și nu am avut timp să fac sport. Și, pentru că nu am avut timp să fac sport, am fost atent la alimentație. Am eliminat carbohidrații, am consumat grăsimi de calitate, am alternat zilele de proteine cu fructele. Analizele îmi sunt în regulă. Sunt ok. Mâine, dis-de-dimineață, sunt în parc. Vă zic ca să nu ziceți că nu v-am zis. O să vină și Mihai Morar, așa mi-a promis”, a fost mesajul lui Radu Vâlcan.

Adela Popescu întâmpină dificultăţi cu cei trei copii: „Este practic imposibil”