Radu Vâlcan dă din casă! Ce se întâmplă în familia lor după 8 ani de mariaj: „Terapia ajută atunci când ai nevoie”

Radu Vâlcan a dezvăluit care este secretul relației sale cu Adela Popescu. Celebrul actor și prezentator TV este de părere că familia merită orice sacrificiu.

27 iul. 2023, 12:08
Radu Vâlcan dă din casă! Ce se întâmplă în familia lor după 8 ani de mariaj: „Terapia ajută atunci când ai nevoie”
Radu Vâlcan dă din casă! Ce se întâmplă în familia lor după 8 ani de mariaj: „Terapia ajută atunci când ai nevoie”

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai îndrăgite și simpatice cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi reușesc să găsească un echilibru perfect între viața profesională, cei trei băieți pe care îi au împreună și cumva au timp și pentru momente romantice doar pentru ei. Prezentatorul de la Insula Iubirii e explicat într-un interviu pentru Fanatik care este secretul lor și care este mecanismul pe care l-au construit astfel încât să aibă timp pentru toate.

Citește și: Cum l-a surprins Adela Popescu pe Radu Vâlcan de ziua lui! „Nu m-am așteptat absolut deloc!” FOTO

Radu Vâlcan a dezvăluit că recent au avut parte de câteva momente doar pentru ei în Vama Veche. Aceștia au profitat de faptul că actorul avea filmări pentru un lungmetraj, iar copiii au rămas acasă.

„De curând, am avut parte de două săptămâni la Vama Veche, filmând pentru un film de lungmetraj. A fost senzaţional. Copiii s-au simţit neaşteptat de bine fără noi, iar noi fără ei… Ce să mai spun? (zâmbește) Altfel, ne găsim măcar un moment în zi când suntem doar noi doi şi ne spunem tot ce ni s-a întâmplat peste zi. Nu am apelat pentru că nu am trecut niciodată prin ceva de nedepăşit. Dar cred real că terapia ajută atunci când ai nevoie. Și mai cred că familia merită orice efort, orice sacrificiu”, a spus prezentatorul tv pentru Viva.ro.

Cei doi au lucrează pentru filmul Retreat Vama Veche, iar acest lucru le-a dat șansa de a petrece mai multe zile la mare, ceea ce le-a dat șansa să aibă parte de câteva momente intime. Radu Vâlcan este de părere că în acest fel reușesc să păstreze scânteia iubirii aprinsă. Mai mult de atât, este de părere că dacă un cuplu are probleme ar trebui să apeleze la terapie.

„Toată perioada filmărilor a fost foarte frumoasă. Însă pe mine cel mai tare m-a bucurat să îi prepar în fiecare zi Adelei cafeaua ei preferată, cu aromă de caramel, şi să savurăm împreună începutul de zi, pe plajă. Lungmetrajul va apărea cel mai probabil în luna februarie a anului viitor, dar pot să vă spun că este un film ca niciunul până acum. O comedie romantică, jucată cu simţ de răspundere, fără vulgarități, cu multe locaţii despre care la prima vedere nu veţi crede că sunt din România”, a mai dezvăluit celebrul prezentator.

Știți cum se spune că lucrurile mărețe cer și câte o vacanță din când în când. Astfel, vara aceasta Radu Vâlcan și Adela Popescu au ajuns în Bali, una dintre destinațiile lor preferate.

„Am ajuns de curând în Bali, locul în care doream să ne reîntoarcem încă de la ultima vizită de acum 5 ani. Mai urmează şi zece zile în Croaţia, pe barcă, împreună cu familia Fodor şi alţi prieteni”, a mai spus Radu Vâlcan.

Citește și: Adela Popescu, dezvăluiri șocante după 8 ani de mariaj cu Radu Vâlcan : „Nouă ne lipsesc multe lucruri. El e mai coleric, se ceartă cu mine”