Cum l-a surprins Adela Popescu pe Radu Vâlcan de ziua lui! „Nu m-am așteptat absolut deloc!” FOTO

Radu Vâlcan a împlinit 46 de ani pe 8 februarie, iar Adela Popescu a reușit să îl impresioneze pe soțul ei, căruia i-a organizat o petrecere surpriză la un restaurant la care au participat toți oamenii dragi lor.

10 feb. 2023, 15:46

Răzvan Vâlcan a avut parte de o zi specială la împlinirea celor 46 de ani.

Acesta le-a povestit fanilor săi de pe Instagram cum a reușit Adela Popescu să îl surprindă și a mărturisit că nu s-a așteptat nicio secundă să își revadă toți oamenii dragi într-un restaurant.

Citiți și: Afacerea pe care o au Adela Popescu și Radu Vâlcan! Sumele uriașe pe care le-au câștigat în ultimii ani

Radu Vâlcan a vorbit despre petrecerea surpriză organizată de Adela Popeacu

„Ziua mea mi-am petrecut-o surprinzător pentru mine. Eu îmi imaginam doar noi, stând acasă sau să mergem noi și copiii la un restaurant și atât, apoi programul clasic pentru noi, ne uităm la un serial, culcăm copiii și așa mai departe. Adela mi-a pregătit surpriza de care spuneam și ne-am dus, într-adevăr, la un restaurant. Acolo, bineînțeles, i-a invitat pe toți cei apropiați nouă, pe care îi iubim și apreciem, prieteni buni. Nu m-am așteptat absolut deloc. A mai fost una acum mulți ani, tot în genul acesta, la un restaurant. Ce e mai mișto este că în mare parte, cei care au fost atunci prezenți, au fost și acum. Asta mă bucură foarte tare”, a spus Radu Vâlcan la Antena Stars.

Petrecerea a fost fastuoasă, invitații s-au distrat și s-au costumat în haine colorate și s-au fotografiat cu pălării mexicane, ghirlande hawaiene și baloane în formă de palmieri.

Printre invitați s-au numărat Dana Rogoz și soțul ei, Mihai și Gabriela Morar, Răzvan și Irina Fodor, Andreea Ibaka și mulți alții.

Ulterior, prezentatorul a scris o postare pe contul său de socializare și a mărturisit că deși Adela i-a pregătit o surpriză pe care nu și-o dorea, a realizat ulterior, că „oamenii au nevoie de oameni”.

Ieri a fost ziua mea. De naștere. 46. Mi-am dorit-o normală, liniștită. Așa a și început, superb. Noi toți, eu cu ai mei. Am pregătit un mic dejun, Andrei m-a ajutat. Apoi câteva treburi de rezolvat. Știam că o să mergem la un restaurant, doar noi cu copiii. Și-am mers. Doar că la restaurant, cum se întâmplă de obicei, sunt și alți oameni. Doar că oamenii aceia din restaurant îmi sunt dragi, foarte dragi. Adela a profitat de asta și mi-a pregătit o surpriză pe care nu mi-o doream, dar așa mi-am dat seama, încă o dată, că din când în când avem nevoie de o infuzie de genul ăsta. Oamenii au nevoie de oameni. Iar când aceștia sunt de calitate, totul este perfect”, a scris Radu Vâlcan pe Instagram.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Radu Vâlcan (@raduvalcan)

Citiți și: Adela Popescu, despre relația cu soacra ei. Ce a putut spune vedeta despre mama lui Radu Vâlcan: „Nici nu apucam să deschid gura”