Radu Vâlcan, dezvăluire-șoc despre Adela Popescu! Ce a simțit prima oară când a văzut-o pe cea care i-a devenit soție

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt doi dintre cei mai talentați actori din țara noastră și au construit o carieră remarcabilă. Iată ce a dezvăluit actorul despre prima impresie pe care a avut-o despre actuala sa soție.

06 nov. 2023, 23:48
Radu Vâlcan, dezvăluire-șoc despre Adela Popescu! Ce a simțit prima oară când a văzut-o pe cea care i-a devenit soție
Radu Vâlcan, dezvăluire-șoc despre Adela Popescu! Ce a simțit prima oară când a văzut-o pe cea care i-a devenit soție

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt renumiți în industria showbiz-ului și se numără printre cele mai apreciate cupluri din România, deși puțini cunosc faptul că înainte deîncepe o relație, au fost colegi de platou. Acolo au avut ocazia să se întâlnească pentru prima dată. Radu Vâlcan, prezentatorul TV, a vorbit cu nostalgie despre acea perioadă și a dezvăluit cum își percepea actuala soție, înainte ca ei să iasă împreună.

Citește și: Radu Vâlcan trăiește o viață de magnat! Cu ce bolid de lux a scos-o pe Adela Popescu la plimbare

Adela Popescu și Radu Vâlcan se remarcă ca doi dintre cei mai talentați actori din țara noastră și au construit o carieră remarcabilă. Chiar dacă s-au retras din domeniul care i-a consacrat, nu pot uita experiențele minunate din timpul colaborării lor în seriale, cel mai notabil moment fiind acela al primului lor întâlniri.

Înainte de a forma un cuplu, Adela și Radu au fost colegi de platou și au colaborat în mai multe proiecte, astfel că au ajuns să se cunoască foarte bine și să își dea seama că sunt potriviți unul pentru celălalt. Într-un interviu, prezentatorul TV a vorbit despre acea perioadă și a dezvăluit cum o percepea soția sa înainte de a deveni parteneri de viață. El a avut doar cuvinte de laudă pentru Adela.

„O actriță absolut senzațională.”, a dezvăluit Radu Vâlcan, pentru PlayTech Știri.

Chiar dacă au filmat de mai multe ori înainte să devină un cuplu, apropierea s-a produs mai târziu, atunci când au avut mai multe scene de jucat împreună.

Radu Vâlcan a dezvăluit că o simpatiza foarte mult pe Adela Popescu, așa că lucrurile s-au petrecut fix așa cum trebuiau și cum își dorea.

„Noi am repetat foarte mult pentru „Iubire și onoare”, au început filmările și, la un moment dat, s-a produs această apropiere. Evident că o simpatizam foarte mult. Adela este un om extraordinar și o femeie absolut senzațională.”, a mai spus Radu, potrivit sursei menționate anterior.

Citește și: Cum arată prima soție a lui Radu Vâlcan. Prezentatorul a mai fost căsătorit o dată înainte de Adela Popescu. „Sunt încercări din viață”