Radu Vâlcan trăiește o viață de magnat! Cu ce bolid de lux a scos-o pe Adela Popescu la plimbare

Se pare că viața de televiziune îi priește lui Radu Vâlcan, iar acest lucru este evident dacă aruncăm o privire la mașinile pe care le are în garaj. De această dată, actorul și-a scos nevasta la plimbare într-un nou bolid de lux. Iată despre ce autoturism este vorba.

09 oct. 2023, 23:30
Radu Vâlcan trăiește o viață de magnat! Cu ce bolid de lux a scos-o pe Adela Popescu la plimbare
Radu Vâlcan trăiește o viață de magnat! Cu ce bolid de lux a scos-o pe Adela Popescu la plimbare

Familia lui Radu Vâlcan a dezvoltat o pasiune uriașă pentru mașinile de lux. Cu doar două luni în urmă, îl vedeam pe moderatorul de la celebra emisiune „Insula Iubirii” conducând un elegant V Class, însă recent, Adela Popescu și soțul său au ieșit la plimbare cu un alt tip de bolid luxos. Singura diferență este că vara trecută, celebritățile ieșiseră cu cei mici la restaurant și aveau nevoie de mai mult spațiu, în timp ce de această au mers singuri la cumpărături, motiv pentru care au optat pentru o mașină mai mică.

Citește și: Cum arată prima soție a lui Radu Vâlcan. Prezentatorul a mai fost căsătorit o dată înainte de Adela Popescu. „Sunt încercări din viață”

Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost văzuți în unul dintre cartierele frecventate de lumea bună din Capitală, mai exact Pipera, unde au oprit pentru a cumpăra atât lucruri pentru casă, cât și alimente pentru copiii.

Cei doi prezentatori TV au pus bazele unei familii cu principii și valori noi, iar situația financiară le și permite să facă alegeri inteligente. Ceea ce face acest lucru interesant este că mașina aleasă este una extrem de economică, fiind un model hibrid. Radu Vâlcan a devenit propietarul unui GLE 350e și pare că nu se poate despărți de el. SUV-ul este de culoare neagră, iar numerele de înmatriculare sunt roșii, semn că mașina este nouă. Practic, soțul Adelei Popescu a fost primul care a condus mașina și a experimentat puterea acestei, cu un total de 333 de cai putere!

Sursă foto CANCAN.RO

În timp ce Radu Vâlcan se bucura de noua lor achiziție, Adela Popescu și-a continuat nestingherită planurile. Ca o mamă devotată, fosta moderatoare de la „Vorbește Lumea” s-a ocupat de cumpărăturile necesare pentru gospodărie. După ce a cumpărat mai multe materiale de bricolaj, soția lui Radu Vâlcan și-a îndreptat atenția către alimentele de zi cu zi. Așa că l-a rugat pe soțul ei să o aștepte în fața unui mic magazin cu produse naturale provenite de la ferme și producători locali.

Această poveste ilustrează în mod clar devotamentul și atenția pe care Adela Popescu și partenerul ei de viață le acordă celor trei băieți ai familiei. După ce s-au asigurat că toate cumpărăturile sunt în ordine, cei doi au urcat în noul Mercedes al familiei și au pornit spre casă.

Citește și: Radu Vâlcan dă din casă! Ce se întâmplă în familia lor după 8 ani de mariaj: „Terapia ajută atunci când ai nevoie”