Radu Vâlcan, testat pentru Coronavirus: „La cel mai mic semn de boală eşti transportat la spital”

Numărul infectărilor cu coronavirus creşte peste tot în lume, motiv pentru care multe emisiuni au fost amânate până la normalizarea situației.

RomaniaTV.net
18 mart. 2020, 11:37
Radu Vâlcan, testat pentru Coronavirus: „La cel mai mic semn de boală eşti transportat la spital”

Radu Vâlcan se află în Republica Dominicană pentru filmările sezonului 6 din „Insula Iubirii’ și a fost testat pentru COVID-19.

Prezentatorul a scris pe pagina lui de Instagram că și în Republica Dominicană lucrurile sunt tratate cu maximă seriozitate.

„Așa cum ar trebui să fie peste tot în lume și aici lucrurile sunt luate foarte în serios. Suntem monitorizați în permanență, iar la cel mai mic semn de boală ești transportat la spital pentru investigații. Din fericire, toată lumea este sănătoasă. Vă doresc multă înțelepciune, putere și încredere!, a scris Radu Vâlcan pe Instagram.

Adela Popescu, dezvăluiri despre relaţia cu Radu Vâlcan

Vedeta este de părere că oamenii care au avut succes amoros sunt mult mai dispuși să fie fideli, pentru că, într-un final, ştiu ce vor de la viaţă. Aşa s-a întâmplat şi în cazul lor, Radu a avut diverse experienţe care l-au făcut să fie cine este astăzi, un soţ fidel şi un tată responsabil.

Citeşte şi: Adela Popescu, despre prima experienţă sexuală: „S-a întâmplat cu un coleg din serialul Numai Iubirea”

„Culmea, cele mai multe gelozii le-am avut chiar înainte de a începe relația. Radu avea un renume de mare Don Juan și în clipa când am început să ne privim pe sub gene și să ne dăm seama că între noi se naște ceva, evident că primul gând a fost: „Dar oare nu sunt doar o nouă cucerire pe lista lui?  După, gata, își vede de drum mai departe”.

Așa că mi-am propus să nu mă afișez cu el până nu sunt absolut convinsă că e foarte îndrăgostit de mine. Abia când mi-a fost clar că nu e ceva întâmplător și că între noi sunt sentimente foarte puternice, am fost de acord să ne afișăm. Pornind de o astfel de bază, lucrurile se construiesc foarte frumos și natural.

Eu cred că oamenii care au avut succes amoros sunt mult mai dispuși să fie fideli, pentru că au văzut cum e în toate felurile și au devenit imuni la complimente și la replici de agățat, trecând prin asta foarte des. În ceea ce îl privește pe Radu, care nu face excepție, e în categoria bărbaților care a și avut experiențe și știe ce vrea de la viață.

Citeşte şi: Adela Popescu are din nou probleme cu fiul ei: „A fost un vis frumos, o dulce amintire…”

Dacă mergem într-un loc și știe că pe mine mă deranjează un anumit lucru, nu îl mai face.

Se poate spune că îi controlez mai tot timpul telefonul, dar noi suntem foarte transparenți unul cu celălalt. Îmi spune: “Vezi că am primit un e-mail, uită-te și tu, ce răspundem?” Nu avem parole la telefon, avem parole, dar le știm, sunt pentru ceilalți, nu pentru noi doi.

Suntem foarte transparenți și nu găsesc în clipa aceasta motive de gelozie. Sigur că lunile în care el pleacă în Thailanda sunt destul de grele, evident că acolo e o atmosferă, sunt tot felul de oameni, dar încerc să nu mă gândesc la ce ar putea să îmi facă rău”, a încheiat Adela Popescu.”, a povestit Adela Popescu pentru Libertatea.