Radu Zamfir a CLACAT. Vezi ce decizie a luat la trei luni după accidentul din Apuseni

În urmă cu o săptămână, Radu Zamfir a decis că este cazul să plece în vacanţă după ce, imediat după tragedia din Apuseni, a preferat să stea toată ziua la serviciu şi să nu aibă un moment liber!

RomaniaTV.net
01 mai 2014, 12:27
Radu Zamfir a CLACAT. Vezi ce decizie a luat la trei luni după accidentul din Apuseni

Radu Zamfir a fost singurul medic implicat in tragedia din Apuseni care a decis sa mearga la serviciu la scurt timp de la accidentul in care a murit Adrian Iovan si Aura Ion! Surse din preajma doctorului Zamfir sustin ca el a vrut sa-si canalizeze energia in munca, pentru a nu se mai gandi la tragedie. Surprinzator insa, cand nimeni nu se astepta, doctorul Zamfir a luat o decizie neaşteptată.

„Saptamana aceasta, Radu a plecat intr-un concediu scurt! A luat o hotarare rapida care a luat prin surprindere pe toata lumea. E adevarat ca medicul si-a vizitat si anuntat pacientii cu cateva zile inainte de a decide sa se duca intr-o vacanta, ca sa fie totul in regula, insa, in general, zilele libere le ceri cu mai multa vreme inainte! Totusi, in cazul lui, s-a tinut cont de traumele prin care a trecut sau de faptul ca nu a luat o pauza dupa tragedie, ca sa isi revina din punct de vedere psihic, astfel ca sefii nu au avut nimic de comentat, dimpotriva, i-au spus sa stea cat mai mult acasa!”, au spus surse din spital, potrivit wowbiz.ro, care au mai specificat si faptul ca Radu Zamfir va sta departe de clinica doar cateva zile!

Citeşte şi Accident aviatic Apuseni: Procurorii au primit de la ROMATSA transcrierile convorbirilor cu Adrian Iovan

Adrian Iovan şi studenta Aura Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical s-a prăbuşit, pe 20 ianuarie, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

La bord se aflau patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor -, o studentă şi doi membri ai echipajului de zbor – pilotul Adrian Iovan şi copilotul Răzvan Petrescu.

Citeşte şi Veste CUTREMURĂTOARE pentru copilotul lui Adrian Iovan, după accidentul aviatic din Apuseni