Rădulescu, despre plecarea lui Stănişoară la PDL: Unii nu suportă opoziţia

Cristian Rădulescu, a declarat, miercuri, despre plecarea lui Mihai Stănişoară de la PDL la PNL, că "unii nu suportă opoziţia" şi că acesta "a beneficiat din partea PDL de "toate funcţiile posibile" în partid, în Executiv şi în Parlament.

RomaniaTV.net
06 mart. 2013, 16:20
Rădulescu, despre plecarea lui Stănişoară la PDL: Unii nu suportă opoziţia

„Pe scurt unii nu suportă opoziţia. Cum se zice în armată: opoziţia, armă grea! Mihai Stănişoară a beneficiat din partea partidului de toate funcţiile posibile în partid, în Executiv, în Parlament, ba chiar şi la instituţia prezidenţială, unde a fost, o perioadă, consilier. Ar mai fi lipsit să fie preşedintele partidului, prim-ministru sau preşedintele Republicii, în rest le-a avut pe toate. Ce fel de nemulţumire poate să invoce el pentru a justifica această trecere?”, aprecizat Cristian Rădulescu într-o conferinţă de presă.

El a arătat că îl contrazice pe Stănişoară pentru declaraţia făcută de acesta că ar fi posibilă realizarea proiectelor personale în PNL. „Dacă el spune că realizarea proiectelor personale e mai posibilă în PNL, care este un partid de dreapta, îl contrazic aici, fiindcă de nu ştiu cât timp PNL este în trena PSD, şi asta se vede cu ochiul liber, iar agenda parlamentară este plină de acte normative care vin de la Guvern şi care promovează serii întregi de impozite şi de taxe”, a mai spus Rădulescu.

În opinia lui Cristian Rădulescu, „nu este nicio dramă” plecare lui Stănişoară la PNL, menţionând că au mai plecat şi alţii şi PDL a mers mai departe. „Mihai Stănişoară a plecat la PNL. Nu e nicio dramă, prin ’99 Severin Adrian, prin 2001, anul trecut Sorin Frunzăverde şi partidul a mers mai departe. A plecat Mihai Stănişoară şi poate vreodată, sper că nu, va mai pleca cineva, partidul merge mai înainte”, a mai spus liderul senatorilor PDL.

El a precizat că nu crede că vor mai fi plecări de la PDL la PNL.

Întrebat dacă există riscul ca PDL să se scindeze, liderul senatorilor democrat-liberali a precizat că nu vede „ce ar justifica aşa ceva”.

Mihai Stănişoară, fost prim-vicepreşedinte al PDL şi lider al grupului deputaţilor democrat-liberali, a trecut la PNL.

Într-o conferinţă de presă susţinută alături de Crin Antonescu, la sediul PNL, Mihai Stănişoară a declarat că a luat hotărârea de a intra în PNL „după o chibzuinţă intensă” şi că „singurul partid care poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România este PNL”.

Stănişoară a mai spus că pentru el „PDL reprezintă trecutul, iar PNL prezentul şi viitorul”.

Mihai Stănişoară era prim-vicepreşedinte PDL, lider al grupului deputaţilor democrat-liberali şi preşedintele organizaţiei judeţene Mehedinţi a PDL.

În perioada 2007 – 2008, Stănişoară a fost consilier prezidenţial pentru securitate naţională, iar ulterior, până în octombrie 2009, a fost ministru al Apărării.