Raed Arafat a depus o plângere la DIICOT după ameninţările cu moartea. „Au fost serioase şi nu poţi să permiţi aşa ceva!”

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a depus o plângere joi la DIICOT, după ce a fost ameninţat cu moartea. Medicul a explicat că a fost nevoit să ia măsuri pentru că ameninţările cu moartea au fost "serioase.

RomaniaTV.net
16 iul. 2020, 10:04
Raed Arafat a depus o plângere la DIICOT după ameninţările cu moartea. „Au fost serioase şi nu poţi să permiţi aşa ceva!”

„Este vorba despre două ameninţări cu moartea care au fost publice şi destul de evidente de oameni care au vrut să facă rău. Una printr-un film care a fost postat public şi cealalată prin postarea publică pe care o ştie toată lumea. Au fost serioase şi nu poţi să permiţi aşa ceva

Eu sper să fie totul ok!”, a declarat Raed Arafat, la ieşirea de la sediul DIICOT.

Citeşte şi: Raed Arafat, mesaj ameninţător primit pe Facebook de la un adept al teoriei conspiraţiei

Recent, Raed Arafat a fost ameninţat cu moartea, pe Facebook, de un adept al teoriei conspiraţiei conform căreia noul coronavirus nu ar exista. Postarea fusese publicată pe Facebook și distribuită de peste 1.500 de ori.

Autorul postării susţinea că Arafat ar fi „condamnat la moarte în Palestina” și că ar fi comis „crime împotriva cetățenilor români” și spune că prin depunerea jurământului militar „a primit dreptul de a ucide în numele țării și poporului român”.

Între timp, postarea pare să fi fost ștearsă sau nu mai e publică. Poliția anunța că face verificări în acest caz.

Raed Arafat, la sediul DIICOT, după ce a fost ameninţat cu moartea