Raed Arafat, la sediul DIICOT, după ce a fost ameninţat cu moartea

Raed Arafat s-a prezentat, joi, la sediul DIICOT pentru a depune plângere după amenințările primite. Şeful DSU a susținut la sosire că va da declarații la finalul audierii.

RomaniaTV.net
16 iul. 2020, 09:29
Raed Arafat, la sediul DIICOT, după ce a fost ameninţat cu moartea

Raed Arafat a ajuns la DIICOT în jurul orei 13.00. Înaintea de întâlnirea că procurorii a declarat că va depune plângere în urma amenințării cu moartea și că va face declarații după ce va ieși din sediul instituției.

Citeşte şi: Raed Arafat, mesaj ameninţător primit pe Facebook de la un adept al teoriei conspiraţiei

Recent, Raed Arafat a fost ameninţat cu moartea, pe Facebook, de un adept al teoriei conspiraţiei conform căreia noul coronavirus nu ar exista. Postarea fusese publicată pe Facebook și distribuită de peste 1.500 de ori.

Autorul postării susţinea că Arafat ar fi „condamnat la moarte în Palestina” și că ar fi comis „crime împotriva cetățenilor români” și spune că prin depunerea jurământului militar „a primit dreptul de a ucide în numele țării și poporului român”.

Între timp, postarea pare să fi fost ștearsă sau nu mai e publică. Poliția anunța că face verificări în acest caz.

În schimb, Raed Arafat a declarat că nu este pentru prima dată când primește astfel de amenințări.

„Am închis internetul acum, pe tabletă. Cum l-am deschis, curgeau mesaje de înjurături. Și nu numai înjurături, și îndemnări: pleacă de acasă. Același lucru îl pățesc toți colegii care îndrăznesc să deschidă gura și să spună ceva despre această boală.

Citeşte şi: