Raed Arafat, anunţ despre redeschiderea mall-urilor. Vor face românii cumpărături începând cu 1 iunie?

Raed Arafat a vorbit, miercuri, la Antena 3, despre măsurile care urmează să fie relaxate de către autorităţile din România. Şeful DSU a oferit un răspuns şi pentru una dintre cele mai aşteptate relaxări, cea a redeschiderii mall-urilor.

RomaniaTV.net
27 mai 2020, 18:51
Raed Arafat, anunţ despre redeschiderea mall-urilor. Vor face românii cumpărături începând cu 1 iunie?

Raed Arafat, şeful DSU, a declarat că mall-urile din România nu vor fi deschise la începutul lunii iunie.

„Asta nu cred că va fi din data de 1 iunie, dar vom vedea mâine ce spun specialiștii. Greu de spus dacă de pe 15. Nu vreau să anticipez până nu discutăm complet în comisie și nu vreau să-mi asum eu niște lucruri care trebuie discutate cu colegii” , susţine şeful DSU.

Citeşte şi: Raed Arafat: Majoritatea lucrurilor care ne apropie de o viaţă normală probabil se vor rezolva până pe 15 iunie

În ceea ce priveşte activităţile în aer liber, Arafat susţine că probabil acestea vor mai fi relaxate, însă acest lucru nu înseamnă renunţarea la restricţii.

„La hotel nu e problemă și acum se poate merge la hotel. La activități în aer liber probabil că vor fi mai relaxate, dar nu înseamnă că vor fi fără restricții. O să ajungem cu siguranță la această situație și sper să avem o perioadă în care oamenii să poată să meargă și să aibă un concediu cât mai aproape de normal, dar cu măsurile care sunt de compensare”, a spus Raed Arafat la Antena 3. 

Citeşte şi: Cum vor fi reluate producţiile cinematografice şi audiovizuale în România. Ordinul care prevede condiţiile a fost semnat