Raed Arafat, ANUNŢ ÎNFIORĂTOR pentru ROMÂNI. „Vor fi două boli mortale, trebuie o campanie amplă de vaccinare!”

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, i-a îndemnat pe români la responsabilitate. Secretarul de stat în MAI avertizează în privința apariției gripei sezoniere.

17 mai 2020, 05:39
Raed Arafat, ANUNŢ ÎNFIORĂTOR pentru ROMÂNI. „Vor fi două boli mortale, trebuie o campanie amplă de vaccinare!”

Raed Arafat spune că oamenii ar trebui să fie și mai responsabili acum, după ce România a ieșit din starea de urgență.

Raed Arafat, avertisment dur în primul weekend din stare de alertă „Dacă nu respectăm regulile, riscul e să vedem un impact major”

„Responsabilitatea a fost transferată la cetățeni, e la noi toți. Într-o garnitură de tramvai, în București, din 20 de oameni cred că doi-trei purtau măști. Am văzut oameni care poartă masca, oameni care nu poartă. Fiecare dintre noi trebuie să-i atenționăm pe cei care care nu respectă regulile, elegant, respectuos”, a dclarat Raed Arafat.

Raed Arafat intervine în forţă. Măsuri obligatorii pentru toată lumea! Atenţie, se dau AMENZI!

Şeful DSU are şi un avertisment teribil pentru perioada următoare, când românii se vor confrunta cu două boli.

„Măsurile afectează economia, dar și virusul, dacă se răspândește, afectează economia în mod serios. Trebuie să avem grijă la măsurile pe care le implementăm, dacă vrem că activitatea să continue. Am început să aud și vorbe despre vaccinare, că noi nu avem nevoie. Încă nu a apărut un vaccin, vine și riscul gripei sezoniere, vor fi două boli mortale. Va trebui să facem o campanie de vaccinare mai amplă”, a precizat Raed Arafat.