Rafael Nadal s-ar putea retrage de la Australian Open din cauza problemelor medicale

Rafael Nadal s-a impus în primul tur de la Australian Open, 6-4, 6-1, 6-1 cu americanul Alex Kuzneţov, însă riscă să se oprească aici. Tenismenul spaniol are probleme medicale care îl fac să se gîndească la retragerea din primul turneu de Mare Şlem al anului.

RomaniaTV.net
16 ian. 2012, 17:48
Rafael Nadal s-ar putea retrage de la Australian Open din cauza problemelor medicale

„E ceva inexplicabil ce mi s-a întîmplat. Duminică la prînz stăteam pe scaun şi vorbeam cu cineva cînd am observat o umflătură la genunchiul drept. Pe loc nu i-am dat importanţă. După vreo jumătate de oră am dat să mă ridic, dar am avut un sentiment ciudat”, a afirmat Rafa, potrivit gsp.ro.

S-a temut că nu poate juca împotriva lui Kuzneţov. Medicii l-au tratat cu analgezice şi antiinflamatorii, astfel că a forţat şi a apărut pe teren cu piciorul bandajat. După meci însă durerile s-au acutizat, de aceea nu exclude să termine turneul prematur: ”Abia pot să îndoi piciorul. Aş fi vrut să mă mă duc şi la sală, însă a fost imposibil, nu pot să fac doi paşi. Nu e deloc bine. Sînt momente dure. Mă văd deja afară din competiţie. Nu ştiu dacă voi reuşi să continuu”.