Răfuială între clanuri pe străzi, în Maramureș. Un om a ajuns în stare gravă la spital, iar alți 13 au fost săltați de mascaţi și duşi la audieri

A fost scandal uriaș în cartierul de rromi din Maramureş. Un apel la 112 a anunțat faptul că între mai mulţi membri ai unor clanuri a izbucnit un conflict spontan. Aceștia s-au agresat reciproc și au provocat mai multe distrugeri la locuințe, dar și asupra două autoturisme. Unul dintre acestea trecea prin zonă și nu avea nicio legătură cu scandalul.

07 nov. 2022, 09:08
Răfuială între clanuri pe străzi, în Maramureș. Un om a ajuns în stare gravă la spital, iar alți 13 au fost săltați de mascaţi și duşi la audieri

Un conflict spontan între mai mulţi cetăţeni de etnie romă din Ponorâta, comuna Vălenii Lăpușului (Maramureș). Poliţiştii au intervenit pentru aplanarea conflictului, iar 13 persoane au ajuns la secţia de Poliţie la audieri.

Membrii celor două clanuri s-au agresat reciproc şi au spart geamurile a două autoturisme. O persoană a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

„S-a procedat la aplanarea conflictului şi conducerea la sediul poliţiei din oraşul Târgu Lăpuş a 13 persoane în vederea audierii şi stabilirea participaţiei la comiterea faptelor. În urma conflictului, o persoană a fost transportată de către un echipaj SMURD la spital”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma, pentru Agerpres.

Citeşte şi: Tavanul unui restaurant s-a prăbuşit peste mese. Momente de panică la o nuntă în Brăila

Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe, încăierare, tulburarea liniștii și ordinii publice. Totodată, comanda IPJ Maramureș a dispus că în zona cartierului Ponorâta să rămână în permanență un echipaj de la Secția 7 de Poliție dar și un echipaj al mascaților din cadrul IPJ Maramureș.

Citeşte şi: Durere fără margini într-o familie din Ploiești. Un tânăr de 21 de ani s-a sinucis în fața mamei sale, după o ceartă cu tatăl