Răfuiala între migranţii din Timişoara, surprinsă de camerele de supraveghere. Un tânăr a murit, iar altul a fost rănit grav VIDEO

Au apărut imagini cu răfuiala între migranţii din Timişoara, în urma căreia un tânăr de 27 de ani a murit iar altul a fost rănit grav. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zona Gării de Nord.

20 apr. 2021, 22:02
Răfuiala între migranţii din Timişoara, surprinsă de camerele de supraveghere. Un tânăr a murit, iar altul a fost rănit grav VIDEO
Răfuiala între migranţii din Timişoara, surprinsă de camerele de supraveghere. Un tânăr a murit, iar altul a fost rănit grav

Răfuiala între migranţii din Timişoara, surprinsă de camerele de supraveghere din zona Gării de Nord. Un tânăr în vârstă de 27 de ani a murit în drum spre spital, iar altul este grav rănit.

Răfuiala între migranţii din Timişoara, surprinsă de camerele de supraveghere

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se pot vedea cele doua grupuri de migranţi care vin din directii opuse. În momentul în care ajung faţă în faţă, migrantii încep să se bată, iar unul dintre ei scoate un cuţit cu care îşi înjunghie doi dintre rivali.

După atac, migranţii fug în direcţii diferite.

La faţa locului au sosit poliţiştii şi jandarmii. Tinerii au fost transportaţi de urgenţă la spital. Din păcate, unul dintre ei a murit, iar celălalt este în stare gravă. Nu se ştie încă motivul încăierării. Poliţiştii fac cercetări pentru a-i identifica pe atacatori.

România, prinsă într-un scandal uriaş. Comisia Europeană anchetează cazul navelor acuzate de practici abuzive contra migranţilor

Comisia Europeană a cerut o reuniune extraordinară a agenţiei europene pentru supravegherea frontierelor externe ale UE, Frontex, în urma relatărilor despre returnarea de către nave ale misiunii acesteia din Marea Egee a unor ambarcaţiuni cu migranţi care încercau să ajungă în Grecia venind dinspre Turcia.

”În urma coordonării cu preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, serviciile mele au cerut, în numele Comisiei, convocarea unei reuniuni extraordinare a consiliului de administraţie al Frontex pe 10 noiembrie pentru a discuta despre presupusele incidente cu returnări din Grecia şi protejarea drepturilor fundamentale”, a scris Ylva Johansson, comisarul european pentru migraţie, pe Twitter.

Citeşte şi Sirieni cu acte false româneşti, prinşi pe aeroportul din Atena. Se dădeau voleibalişti, dar erau migranţi