Răfuială între migranţii afgani, în Timişoara. O persoană a murit

Încăierare sângeroasă între migranții afgani. În apropierea gării din Timișoara mai multe persoane au fost înjunghiate, iar una dintre victime a murit la spital. Poliția îi caută pe atacatori.

19 apr. 2021, 20:02
Răfuială între migranţii afgani, în Timişoara. O persoană a murit
Răfuială între migranţii afgani, în Timişoara. O persoană a murit

Răfuială între migranţii afgani, în apopierea gării din Timişoara. Potrivit primelor informaţii, şase persoane au atacat alte două şi le-au înjunghiat de mai multe ori, apoi au fugit.

Răfuială între migranţii afgani, în Timişoara

Citeşte şi Poliţiştii de frontieră români, acuzaţi că au batut migranţi la graniţa cu Serbia

Se pare că victimele au aproximativ 20-25 de ani,  îi cunoaşteau pe atacatori, însă nu se ştie din ce cauză a izbucnit conflitul. Agresorii au fugit imediat în direcţii diferit, după ce i-au înjunghiat pe cei doi. La faţa locului au sosit poliţiştii şi jandarmii. Tinerii au fost transportaţi de urgenţă la spital. Din păcate, unul dintre ei a murit, iar celălalt este în stare gravă, potrivit pressalert.ro. 

Anchetatorii au ridicat probe de la locul incidentului și continuă cercetările. Până în prezent atacatorii nu au fost încă identificaţi.

Sirieni cu acte false româneşti, prinşi pe aeroportul din Atena. Se dădeau voleibalişti, dar erau migranţi

Poliţia greacă a reţinut pe aeroportul din Atena un grup de migranţi care se dădeau drept echipă sportivă, au relatat luni media locale, al treilea incident de acest gen în ultimii doi ani.

Cei nouă bărbaţi din Siria se îndreptau spre Viena şi au încercat să se prezinte drept o echipă de volei atunci când au fost arestaţi duminică seara, a relatat portalul grec Protothema. Bărbaţii aveau asupra lor acte de identitate false care le atribuiau cetăţenia României, a informat postul de radio public elen ERT.

Grupări de traficanţi au încercat deja să transporte migranţi în acest mod în Europa Centrală, notează DPA.

Poliţia greacă a arestat între septembrie 2019 şi martie 2020 mai mulţi migranţi cu acte false, care încercau să treacă drept jucători de volei şi de handbal. Aceştia voiau să plece din Atena în Elveţia şi, respectiv, în Austria.

Un act fals pentru a putea călători costă între 500 şi 3.000 de euro (între 590 şi 3.500 de dolari) pe piaţa neagră din Grecia, în funcţie de calitate, potrivit unor surse din cadrul poliţiei elene.

Citeşte şi Român vinovat pentru moartea celor 39 de vietnamezi din „camionul groazei”. Un alt român, condamnat pentru trafic de migranți


loading...
Partenerii noștri