Răzbunare pentru SPARTACUS. Poliţiştii, ameninţaţi de un INTERLOP: „Dacă vă prind civili pe stradă, sparg ficaţii în voi!”

Gabriel Terry, unul dintre durii zonei Rahova, susţine că se va ocupa de polițiștii care i-au bătut pe prietenii săi. Oamnii legii au intervenit în incidentul de acum două zile, din Rahova, unde au făcut uz de arme. "Spartacus", un cunoscut interlop care a fost bătut de polițiști în acea noapte, este acum anunțat că i se pregătește răzbunarea!

22 apr. 2020, 10:02
Răzbunare pentru SPARTACUS. Poliţiştii, ameninţaţi de un INTERLOP: „Dacă vă prind civili pe stradă, sparg ficaţii în voi!”

Scandalul din Rahova este departe de a se termina. Gabriel Terry promite că se va ocupa personal de polițiștii care i-au bătut prietenii. Promisiunea de la finalul înregistrării, ştearsă între timp, este una cât se poate de serioasă, mai ales că se jură chiar pe familia lui.

„Dacă vă prind civili pe stradă, sparg ficații în voi!”, a fost mesajul interlopului, care nu a uitat să-și amenințe și dușmanii de zi cu zi, într-un limbaj greu de reprodus.

Măsuri drastice ale autorităţilor. Maşină a Poliţiei Militare parcată la poarta scandalagiului Spartacus

Cel autointitulat pe o rețea socială „Spartacus Idolu Fetelor”, tânărul care a început scandalul pe 19 aprilie, în cartierul Rahova, în urma căruia nouă persoane au fost deja reținute pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, și-a cerut scuze, pe Facebook.

Spartacus, liderul „revoluţiei” din Rahova, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

„Spartacus Idolu Fetelor” ar fi fost cel care a început „revoluția” din Rahova, atunci când zeci de polițiști și jandarmi au intervenit pentru a-i calma pe petrecăreți. Cu doar două ore înainte ca poliția și jandarmeria să ajungă la fața locului, „Spartacus Idolu Fetelor” urla fără niciun fel de jenă: „Așteptăm Poliția! Să vină Poliția! Revoluție! Revoluție!”. Într-un final, dorința lui Spartacus s-a îndeplinit. Pentru a calma spiritele, poliția a tras și câteva focuri de armă.