Scandal în Bucureşti, mascaţii au intervenit cu focuri de armă şi gaze lacrimogene la o petrecere în stradă în zona Rahova VIDEO

Mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale au intervenit, duminică seară, pentru a aplana un confict izbucnit în Sectorul 5 al Capitalei, între mai multe persoane care au luat parte la o petrecere, apoi s-au luat la bătaie. În timpul intervenţiei, a fost folosit armamentul din dotare, fără a exista persoane rănite, iar mai mulţi dintre cei implicaţi au fost săltaţi de politişti şi duşi la audieri. 11 suspecți au fost reținuți după atacul asupra polițiștilor în Rahova.

RomaniaTV.net
19 apr. 2020, 19:07

Poliţia Capitalei a anunţat că duminică seară, în jurul orei 20.45, a fost sesizat, printr-un apel la 112, faptul că în Sectorul 5 se desfăşoară un conflict între mai multe persoane.

Acolo s-au deplasat de urgenţă mai multe echipaje de poliţie, echipe ale Serviciului Acţiuni Speciale şi jandarmi. Mai multe persoane au fost imobilizate şi sunt duse la audieri.

Totodată, a fost folosit şi armamentul din dotare, fără a fi înregistrate persoane rănite. În urma intervenţiei Poliţiei, 37 de persoane au fost duse la audieri. Până acum, 11 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, a anunţat la România TV, Liviu Vasilescu, inspector general al Poliţiei Române. Audierile continuă.

„A izbucnit pe fondul consumului de alcool un conflict spontan. A fost utilizat armamentul din dotare pentru aplanarea acestui conflict. Au fost trase mai multe focuri de armă. Nu există vreo persoană rănită. Nu există bunuri care să fi fost distruse în urma utilizării de armament. În acest moment deja au început audierile la secţiile de Poliţie”, a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei, la România TV.

 

Înainte, însă, de intervenția Poliției, în Rahova cei care organizau petrecerea au transmis live pe Facebook de la „eveniment”.

  • „Să vină poliția, să mor io că îi răstorn”
  • „Revoluție!”
  • „Să vină militarii! Să vină Iohannis!”
  • „Să-nnebunesc dacă nu vine jandarmeria, îi răsturnăm. M-am jurat pe copii mei. Eu cu frații mei, și cu nepoții mei! Cum vine prima mașină, cum îi răsturnăm./ Marș, dă-i în p**a mea de aici, vărule!”