Spartacus, liderul „revoluţiei” din Rahova, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Vasile Badea, alias Spartacus, a fost arestat preventiv de judecătorii de la Sectorul 5 în dosarul violențelor din cartierul bucureștean Rahova. Alături de acesta, încă patru bărbați au fost arestați prevenitv pentru că au participat la violențele din prima zi de Paști. Alte două femei care au luat parte la scandal, dintre care una este sotia celebrului Spartacus, au fost lăsate în libertate sub control judiciar. 

RomaniaTV.net
21 apr. 2020, 06:34
Spartacus, liderul „revoluţiei” din Rahova, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Spartacus, bărbatul care a instigat la violență în prima zi de Paști, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Să-nnebunesc dacă nu vine Jandarmeria, îi răsturnăm. M-am jurat pe copiii mei. Eu cu frații mei, și cu nepoții mei! Cum vine prima mașină, cum îi răsturnăm. Așteptăm Poliția! Revoluție! Revoluție!”, a spus acesta în timpul petrecerii din stradă.

Citește și: Scandal în Bucureşti, mascaţii au intervenit cu focuri de armă şi gaze lacrimogene la o petrecere în stradă în zona Rahova VIDEO

La câteva ore de la evenimentul din stradă, Spartacus a transmis  pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care le cere scuze polițiștilor.

Alături de acesta, alte 4 persoane au fost arestate preventiv de judecătorii de la Sectorul 5 din Capitală, transmite Mediafax. În acelaşi timp, două femei care au fost reţinute pentru 24 de ore au fost plasate în control judiciar de către judecători.

Decizia a venit după ce mai multe persoane s-au luat la bătaie în plină stradă în cartierul Rahova chiar în ziua de Paşti şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru ca acest conflict să fie aplanat.