Raiffeisen Bank, anunț de ultimă oră pentru clienți. Sistemul de internet banking şi plăţi a căzut

Raiffeisen Bank a anunțat miercuri dimineață că se confruntă cu o serie de probleme tehnice care afectează funcționarea sistemului de internet banking şi plăţi.

03 mai 2023, 11:55
Raiffeisen Bank, anunț de ultimă oră pentru clienți. Sistemul de internet banking şi plăţi a căzut
Raiffeisen Bank, anunț de ultimă oră pentru clienți. Sistemul de internet banking şi plăţi a căzut

Raiffeisen Bank, anunț de ultimă oră pentru clienți. Clienții Raiffeisen Bank din România s-au trezit miercuri dimineață că nu pot să efectueze niciun fel de tranzacție și nici să intre în aplicația online.

Citește și Soluția pentru românii cu rate la bănci care sunt nevoiți să amâne plata lor. Iată cum poți face ca să scapi de datorii un an de zile

Raiffeisen Bank, anunț de ultimă oră pentru clienți

Cei care au intrat în aplicația mobilă au fost întâmpinați e un mesaj din partea Raiffeisen în care scrie că a apărut o eroare neprevăzută.

”A apărut o eroare neprevăzută. Chiar în aceste moment depunem toate eforturile pentru a o remedia. Încearcă mai târziu. Îți mulțumim!, este mesajul pe care l-au primit toți clienții care au încercat să intre în aplicația mobilă.

La scurt timp, reprezentanții Raiffeisen Bank au anunțat pe site-ul băncii că se confruntă cu un incident care impactează sistemul de internet banking şi plăţi online.

”Dragi clienți, Momentan întâmpinăm un incident care impactează:

– Raiffeisen Smart Mobile pentru clienți persoane fizice;

– Raiffeisen Online pentru clienți persoane fizice;

– Raiffeisen SmartToken;

– Raiffeisen Smart Business;

– Noul Raiffeisen Online IMM;

– OpenBanking (AISP/PISP/CISP).

– Inrolarea cardurilor din Smart Mobile pentru Google pay si Apple pay

– Smart Market – flux înrolare;

– PI Onboarding.

Ne cerem scuze pentru acest inconvenient și vă asigurăm că facem toate eforturile pentru a remedia această problemă. Echipa Raiffeisen Bank”, au transmis reprezentanții băncii.

 

Citește și Revine aurul la putere! Băncile au cumpărat masiv aur, ca măsură de siguranță în timp de război, dar și ca revoltă împotriva dolarului