Raluca Bădulescu a purtat o ținută de 10.000 de euro la Elle Style Awards 2023: „La an nou, obiceiuri noi”

Raluca Bădulescu a purtat o ținută de 10.000 de euro la Elle Style Awards 2023. Și în acest an, vedetele și-au etalat ținutele spectaculoase, pe care au dat o avere. În această categorie se află și jurata de la Bravo, ai stil!, care a recunoscut de mai multe ori că dă foarte mulți bani pe haine.

14 dec. 2023, 23:04
Raluca Bădulescu a purtat o ținută de 10.000 de euro la Elle Style Awards 2023: „La an nou, obiceiuri noi”

Raluca Bădulescu a purtat o ținută de 10.000 de euro la Elle Style Awards 2023. În vârstă de 49 de ani, vedeta a electrizat audiența la gala revistei și nu a trecut neobservată de ceilalți invitați.

Citește și: Motivul pentru care Raluca Bădulescu se înfometează. Vedeta a dat din casă: „Renunț la orice pentru asta”

Raluca Bădulescu a purtat o ținută de 10.000 de euro

Raluca Bădulescu a apărut la Palatul Parlamentului într-o ținută cu care nu a lăsat pe nimeni indiferent. Diva a purtat un sacou și un body seducător, ciorapi plasă și cizme până la genunchi. La gât, vedeta Kanal D a etalat un frumos colier din pietre.

La an nou, obiceiuri noi. Știți că, de obicei, obișnuiam să am în geantă dulciuri, ciocolată. Iată că acum, cu așa geantă unicat, care se ridică la nivelul miilor de Euro, nu puteam să am altceva în ea decât un parfum prețios, de care sunt pur și simplu îndrăgostită”, a mărturisit Raluca Bădulescu, pentru Unica.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Raluca Badulescu (@raluca.badulescu)

La capitolul accesorii, ea a etalată o geantă Chanel, care costă 7000 de euro. „E ceva rarisim, ediție limitată”, susține vedeta.

De ce poartă peruci Raluca Bădulescu

Paionată de peruci, Raluca Bădulescu le poartă cu mare drag, după cum ea însăși a recunoscut. Nu are o problemă cu podoaba capilară naturală, așa cum s-ar crede, ci pur și simplu iubește la nebunie acest accesoriu.

Sunt pasionată de peruci, sunt prima care a început să le poarte în mod constant în showbiz-ul autohon. Le găsesc absolut divine. Așa cum în exces îmi place să cumpăr haine, accesorii și să mănânc dulciuri, tot la fel de mult mi-a plăcut să mă vopsesc, chiar în exces. Mă vopsesc de la 14 ani, pun extensii de când au apărut și, deși părul meu arată foarte bine, perucile îmi permit schimbări de look foarte, foarte dese.

Pot schimba rapid culoarea părului, lungimea lui, coafurile, ceea ce n-ar fi posibil cu părul meu natural. Perucile au, însă, un rol integrant în styling-urile pe care le fac”, a declarat Raluca Bădulescu.