Raluca Bădulescu, cerere în căsătorie inedită: „Eram în baie”

Raluca Bădulescu trăieşte o poveste de dragoste frumoasă alături de soţul ei. Vedeta a povestit cum a fost cerută în căsătorie în urmă cu 10 ani.

05 iul. 2018, 18:37
Raluca Bădulescu, cerere în căsătorie inedită: „Eram în baie”

Raluca Bădulescu a povestit cum a primit cererea în căsătorie acum 10 ani. Era chiar în baie. Soţul ei nu a ales o locaţie spectaculoasă, ci a preferat să fie doar ei doi, în intimitate.

„Noi ne-am cunoscut într-un club, în Bucureşti. El tocmai venise din Italia, după aceea am mers într-o scurtă vacanţă în Italia, după aceea am plecat la Ibiza într-o scurtă vacanţă. A fost dragoste la prima vedere. Eu chiar cred în dragostea la prima vedere!

Eu am ştiut de prima dată când am vorbit cu el că el e acela. Nu puteam să îi spun chestia asta, era de nebuni. Aveam 34 de ani când l-am cunoscut pe Florin. (…)

Noi am stat doi ani de zile la Madrid. Nu am stat la Craiova. Am stat la Madrid, el avea o cafenea. Apoi a veni şi fostul meu soţ şi a stat acolo, şi părinţii şi copilul a venit apoi. Apoi ne-am întors acasă pentru că eu cheltuiam cmai mult decât putea produce orice cafenea de acolo.

Cererea? Nu a fost nimic romantic! Eram într-o zi acasă, săteam împreună, cred că de vreo două luni jumătate. Eu eram în baie, el era în afara băii şi m-a întrebat prin uşa de la baie: Ce zici, vrei să ne căsătorim? Eu, din baie, eram cu periuţa din dinţi în mână, i-am zis: Da, când vrei?. A fost în weekendul acela, nu am spus nimănui!”, a spus Raluca Bădulescu la Interviurile VIVA!

Raluca şi Florin s-au cununat civil în urmă cu aproximativ 10 ani, însă ea a tot amânat cununia religioasă, căci visa să arate ca o regină în ziua nunţii. A avut o ambiţie de fier şi, după trei ani, a devenit de nerecunoscut. A slăbit foarte mult şi acum arată spectaculos.