Raluca Bădulescu dezvăluie cine sunt oamenii care o ajută din umbră: „M-au sprijinit emoțional și financiar”

Raluca Bădulescu a vorbit într-un interviu exclusiv pentru revista Ciao despre persoanele care i-au fost mereu alături la bine și la greu. Jurata de la "Bravo, ai stil!" a făcut mărturisiri și despre viața amoroasă.

13 dec. 2021, 09:07
Raluca Bădulescu dezvăluie cine sunt oamenii care o ajută din umbră: „M-au sprijinit emoțional și financiar”

Raluca Bădulescu, jurata de la „Bravo, ai stil!”, este una dintre cele mai incisive prezențe de pe micul ecran datorită nu numai vestimentației extravagante, dar și personalității extrem de puternice.

Vedeta a dezvăluit pentru revista Ciao că oameniii cei mai importanți din viața ei, care au susținut-o din toate punctele de vedere sunt chiar părinții ei. Raluca Bădulescu a dezvăluit că are o relație extrem de apropiată cu aceștia și că îi consideră cei mai buni preteni.

Raluca Bădulescu şi-a îngrijorat fanii de pe Instagram cu ultimele fotografii. Ce au remarcat urmăritorii juratei de la „Bravo, ai stil”

„Am o relație extrem de apropiată cu părinții mei și așa a fost toată viața. Tot ceea ce sunt eu azi le datorez părinților mei, și mai mult decât atât, pentru că în afară de faptul că m-au sprijinit emoțional, financiar, dacă am avut nevoie, sufletește, ei eu fost alături de mine, din toate punctele de vedere.

M-au înțeles, indiferent de situație, când am greșit mi-au explicat … nu s-au supărat pe mine niciodată și nu am avut perioade să nu fi vorbit, vreodată. Sunt părinții mei, prietenii mei și ne-au crescut, pe mine și sora mea, într-o atmosferă extraordinară, cu o educație extraordinară, și nu aș avea cuvinte să le mulțumesc vreodată pentru tot ce au făcut.”, a dezvăluit jurata de la „Bravo, ai stil!”.

Raluca Bădulescu despre viața amoroasă: „Dragoste cu sila nu se poate”

Raluca Bădulescu a mărturisit și care este viziunea ei despre relațiile sentimentale și consideră că cel mai important element pentru ca ambii parteneri să se simtă împliniți este ca fiecare să respecte libertatea celuilalt.

Raluca Bădulescu reacţionează după ce a fost testată pozitiv cu substanţe interzise, în timp ce se afla la volan: „Iau anxiolitice prescrise de medic”
„Sunt foarte multe lucruri care se pot discuta pe tema asta. Ce cred eu este că niciodată nu trebuie să ne răpim unul altuia libertatea și felul de a fi.

Nu cred că poți să pornești o relație cu ideea că eu acum am să-l țin lângă mine mereu … lucrurile trebuie să vină natural, sunt sigură, și cred că întotdeauna trebuie să facem tot ceea ce putem mai bun, să oferim tot ceea ce este mai bun din noi, și lucrurile vor decurge natural. Repet, să prețuim libertatea partenerului este foarte important, pentru că numai în felul ăsta vom avea o relație armonioasă. Altfel … știți vorba „dragoste cu sila, nu se poate”, a declarat vedeta.