Raluca Bădulescu, declaraţii incendiare despre căcstoria secretă. Ce s-a întâmplat în noaptea nunţii

Raluca Bădulescu s-a căsătorit religios pe data de 21 august, deşi data stabilită pentru acest eveniment era peste două săptămâni, mai exact pe 4 septembrie. Totul s-a petrecut în acest mod, deoarece vedeta a dorit să aibă parte de intimitate şi de momente unice, alături de cele mai importante persoane din viaţa sa.

RomaniaTV.net
24 aug. 2016, 11:19

Raluca Bădulescu a oferit un interviu incendiar colegilor săi de la Kanal D, cărora le-a povestit cum a decurs cel mai important eveniment din viaţa sa, la care a dorit să aibă parte de multă intimitate.

Mai mult decât atât, mirii au insistat ca totul să fie făcut pe data de 21 august, deoarece simbolistica zilei are o încărcătură specială pentru naşii lor.

„Luni, a doua zi după nuntă, am primit sute de telefoane. Prietenii noştri credeau că au ratat petrecerea, masa şi dansul. Se uitau la invitaţii şi nu înţelegeau nimic. Credeau că s-au încurcat în date. I-am asigurat că distracţia va avea loc în ziua şi în locul stabilit, unde abia aştept să petrecem în stil mare. Adevărul este că noi am dorit o ceremonie restrânsă, intimă şi unde să fim prezenţi alături doar de naşi şi cavalerul şi domnişoara de onoare. Toate momentele importante din viaţa noastră s-au desfăşurat aşa. […]

21 august este ziua în care s-au cununat şi naşii noştri, în urmă cu 5 ani. De acum înainte vom avea aniversarea în aceeaşi zi. Ei s-au ocupat şi de pregătiri. […]”, a declarat Raluca Bădulescu, scriu cei de la WoWBiz.ro.

Citeşte şi  O vedetă din showbiz face nuntă, se îmbracă mireasă dar nu vrea să intre în biserică FOTO