Raluca Bădulescu divorţează după 13 ani de căsnicie. Primele declaraţii: „Am decis să începem un nou capitol”

Raluca Bădulescu divorţează după 13 ani de căsnicie. Încă un divorţ este anunţat în showbiz, vedeta Kanal D se desparte de soţul ei, Florin Stamin. Deși în majoritatea cazurilor despărțirile au loc cu scandal, în ceea ce-i privește pe cei doi, lucrurile sunt se pare pe cât se poate de liniștite.

31 mai 2022, 16:45

Raluca Bădulescu divorţează după 13 ani de căsnicie. Vestea a fost dată chiar de către de jurata de la Bravo, ai stil!, care a dezvăluit că ea și încă partenerul ei în acte au decis să înceapă un nou capitol în viață, însă separați.

Citeşte şi: Raluca Bădulescu, fără perucă, machiaj și gene false. Cum a reacţionat fostul soţ când a văzut-o: „Cine ești? Transformers?”

Raluca Bădulescu divorţează după 13 ani de căsnicie

Vedeta a făcut și primele declarații în acest sens și a lăsat de înțeles că hotărârea a fost luată de comun acord. Mai mult decât atât, a mărturisit că vor rămâne conectați pentru totdeauna, având în vedere că au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de 13 ani.

După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite.

Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare”, a declarat Raluca Bădulescu, conform Wowbiz.ro.

Cum a slăbit Raluca Bădulescu 50 de kilograme

Raluca Bădulescu și-a dorit mereu să fie slabă și cu forme, iar acum se poate mândri cu felul în care arată. Poartă mereu piese vestimentare mulate care să-i scoată formele în evidență.

Dacă în urmă cu mai multă vreme avea peste o sută de kilograme și era foarte nemulțumită de felul în care arăta, acum vedeta se simte foarte bine în pielea ei. La cei 47 de ani ai săi, Raluca Bădulescu a ajuns să cântărească doar 50 de kilograme.

Acum am în jur de 50, 52 de kilograme. În trecut am avut și 54 de kilograme, dar greutatea a mai oscilat în timp și am ajuns și la 60 și de kilograme. Când am ajuns la 70 s-a produs declicul și am apelat la dietă, ținând cont că am operație de gastric sleeve deja făcută de câțiva ani. Dar îmi este mult mai ușor să mă țin de această dietă, pentru că se obișnuiește corpul foarte ușor cu un tip de regim pe care îl pot ține un timp îndelungat’, a spus Raluca pentru Libertatea.ro.