Raluca Bădulescu o face praf pe Andreea Bălan: „Este una dintre vedetele cel mai prost îmbrăcate”

Raluca Bădulescu o face praf pe Andreea Bălan, în ceea ce priveşte stilul vestimentar al cântăreţei. Jurata de la Bravo, ai stil! a răspuns fără reţineri întrebărilor puse de Denise Rifai, în emisiunea pe care o prezintă la Kanal D.

12 mai 2021, 09:46
Raluca Bădulescu o face praf pe Andreea Bălan: „Este una dintre vedetele cel mai prost îmbrăcate”
Raluca Bădulescu o face praf pe Andreea Bălan

Raluca Bădulescu o face praf pe Andreea Bălan, după ce a spus despre ea că este una dintre vedetele cel mai prost îmbrăcate, din România. Deşi comentariile sale acide au deranjat multe persoane publice, jurata concursului de stil preferă să fie sinceră şi să nu menajeze pe nimeni.

Complicată întrebare pentru că sunt mai multe. Artistele acestea de noua generație sunt. Cred că sunt două tipuri de vedete mai prost îmbrăcate: artistele astea mai tinere, dar care au o scuză pentru că sunt la început de drum și se află într-o căutatre stilistică, apelează la diverși stiliști, azi la unul, mâine la altul, fiecare cu stilul lui… Am avut multe dintre ele pe care le-am criticat la rubrica de la ”Teo Show”, de la Nicole Cherry la Andreea Bălan.

Citeşte şi: Creatoare de modă, scandal cu poliția în noaptea de Revelion. A fosta amendată după ce a fost prinsă fără declarație, după ora 23

Raluca Bădulescu o face praf pe Andreea Bălan

Uite Andreea Bălan nu este o artistă tânără, de exemplu, și mi se pare una dintre artistele nefericit îmbrăcate. O să iasă iar discuții, au mai ieșit de o mie de ori discuții cu Andreea Bălan, suntem învățați cu chestia asta, dar trebuie să înțeleagă un lucru: eu nu am nimic cu persoanele, departe de mine gândul ăsta.Îi apreciez ca artiști, le apreciez munca, dar nu înțeleg eu ce nu înțeleg ei: hainele și stilul sunt una, mai ales ei ca artiști ar trebui să fie foarte preocupați de imagine și să apeleze la stiliștii care le pun în valoare personalitatea. Există și artiști perfecți, care îmi plac la nebunie, dar exemplele negative sunt mai multe. Și există dablaua asta de a-i copia pe cei de afară. Nu trebuie să mai copiem, ci să apeleze la stiliști, la sfaturi avizate și să înțeleagă să se îmbrace conform personalității, publicului, vârstei. Să nu mai ia totul personal! Ne întâlnim la evenimente si spun: ”Ce-ai avut cu mine de ai spus că nu-mi stă nu știu ce bine…

”, a afirmat Raluca Bădulescu la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.